Merhaba, yorumlarınızı bekliyorum🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz çok iyi bir baba mı?
Zaten depresyondan yeni çıktı yazmışsınız üstüne her an depresyona girecek gibi demişsiniz.
Cidden bu adam çok iyi bir baba mı?
Bebeği olan herkes düşünmez bence.
Bazıları kötü eştir ama iyi de babadır,öyle diyenler var yani.
Sizinki de öyle sanırım

Allah'ım sana geliyorum.
Özge iyi misiniz siz? Güzel söz söylemeye devam etse her şey tamam mı sizce?
Tabi ki öyle değil. Aramızda geçen tüm diyalogları buraya yazmadım affetmek veya ayrılmak bir tercih eğer karşı taraf samimi ise. Ben de bir radikal karar alma yolundayım ama çocuğumuz için haksızlık mı yapıyorum eskisi gibi olur mu düşüncesi de gidip gelir çaba görsem karşı taraftan

Ne diyebilirizki?
Tek taraflı sürdürüyorsunuz.
Eşiniz sizi sevmiyor ve saygı duymuyor.

Başta benimseyemedi bebeğimizi ama şuan çok iyiler

Prenses(!) Bey, depresyona girecek diye bir de korkuyor, onu öyle bir depresyona sokarım ki, öyle bir erkekliğini aşağılarım ki; ben erkek miyim diye erkekliğini yoklar, kendini sorgular durur.

Karına yıl olmuş el sürmemişsin, tatmin etmemişsin, dışarıda aşna fişne peşindesin; beceriksizliğini bir de pişmanım kılıfına sokup bir gram çaba bile göstermiyorsun. Kadın da dışarıda doysun(!) o zaman, nasıl olur?

Başta benimseyemedi bebeğimizi ama şuan çok iyiler
Bir iki haftadır mı iyiler?
Şu an dediğiniz ne kadar süre anlamadım ilk mesajınızdan iki haftadır gibi geliyor.
Ve şu an demişsiniz ama devamında yine iyi sinyaller vermiyor eşiniz.
Hep hazır bir depresyona(!) girsin,yazık

11 Aralık 2023 konunuz

Tam 1 yıl önce açtığınız konuya yapılan ilk yorumda "Bi işler karıştırıyor olabilir mi?" denilmiş. Eşiniz tam 1 yıldır size ihanet ediyor, sizi ve bebeğinizi yok sayıyor. Siz ne olursa olsun bu adamla yaşamaya devam etmek istiyor olabilirsiniz, peki çocuğunuz baba olmaktan aciz babasıyla aynı evde mutlu olacak mı sizce?

Bosanin boşanmayın diyemem de bir daha asla eskisi gibi olamazsınız.bir kere siz olamazsınız.olay daha yeni belki sindiremediniz ama bundan sonra hep açik arayacaksiniz acaba yine yapiyormu? kimle konuşuyor nerde? diye.buda içten içe sizi kemirir.

Ayrılmaktan başka oluru yok gibi

Korku sebebim o hallerini görmek istememem. Evde enerjimi yiyip bitirmesinden korkuyorum
Çünkü uzun bir süreçti ve çekilesi değil
Mükemmel manipüle etme yeteneği var bence ki hala duygusal bakabiliyorum
Yorum için teşekkür ederim

Şu dünyaya erkek olarak gelmek varmış be, işten çık hop depresyon, çocukla ilgilenme, ev işi yapma, ananı eve getir ki sorumluluk alma, kendi evladının ağlamasından rahatsız ol yatak ayır, 1 sene karına yaklaşma, git başka kadınlarla düşüp kalk sonra karın gelsin kocamın modunu nasıl yükselteyim diye konu açsın

Ortalama 10 aydır. Yani bebeğimiz 1 yaşından sonra araları iyi

Eşiniz depresyonu kendine kalkan etmiş gibi duruyor, ardına sığınıyor; sizden ve çocuğunuzdan bu bahaneyle kaçmış. Sizi hak etmiyor, bu adamı ödüllendirmeyin. Ekonomik bağımsızlığınız, para kazanabileceğiniz mesleğiniz yoktur veya aileniz arkanızda değildir; bir çocukla ortada kalmak kolay olmaz, çaba da varsa şans vermek istemenize bir yerde anlam verebilirim. Ne çaba var ne düzeltmek için bir atılımı. Ben şartlarınız uygunsa, ailenizle de konuşup boşanmayı ciddi ciddi gündeminize alın derim.

Bır senedir cınsellık senınle yokmuş o bır seferde asla bır sefer olamaz zaten bır erkek bır sene cınsellık yasamadan duramaz kı durmamışsa zaten gıt bı hastalık kaptın mı dıye test yaptır once
Depresyondayım ayağına gıder yöne başkalarıyla yatar kalkar dahası adamda utanma sıkılma bıle yok çok rahat şense hala affedecek ama kolay affetmiş olmayayım dıyosun onun gözünde affetmen bıle bı tarafında degıl gormuyormusun
Bıkac gün sözler vermıs nafakayla tazminatla uğraşmamak ıcındır senı sevdıgınden degıl

Bende okudum burda bıle bellıymıs aslında aldattığı sureklı anasının evıne yolllamaları dışarı çıkmaları bellıkı kırığıyla buluşuyor
Çok yazık

Yani neredeyse konu sahibi özür dileyecek adamdan, yani dilese adam yok demeyecek gibi.
Özge, aynı şeyi yapsaydı eşi depresyona girer mi diye korkar mıydı?
Konu sahibi, yukarıdaki soruyu bir kendine sor, olur mu?
Bir de ben şu her önüne gelenin depresyondayım, travmalıyım tavrından aşırı sıkıldım. Canı sıkılan kendine teşhis koyuyor.
Psikiyatr tarafından teşhisli hastalıkların ne demek olduğundan haberleri yok.
Özge, gerçek bir depresyon kocanızınki gibi olmaz. Karımı aldattım, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum o zaman üzgün numarası yapayım bari demek depresyon olmuyor.
Gerçekten depresyon geçiren biri yemeden içmeden kesiliyor, yatağından kalkamıyor. Ki tutup karısını aldatmaya mecali olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…