- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
- Konu Sahibi Mervvvveeeeeee
-
Gebelik testi idrarda HCG ölçer, ovülasyon testi LH ölçer. Farklı şeyler. Gebelik testi alıp yapın gebe olma ihtimaliniz var.Gebelik testi ve ovulasyon testinin arasında ne fark vardır gebelik testi istediğimizde ovulasyon testi veriliyo 1 hafta adetim gecikti o ovulasyon testi yaptım negatif çıktı 2 hafta önce leke benzeri bişey vardı ama adet sancısı falan da çekmiyorum sağ kasığım arada bı kramp gibi giriyor neden olabilir şimdiden teşekkür ederim
Bugün tam 7.gun gecikmesi belli olurmuEvet yapıyorlar
Ovulasyon test yaziyodu üzerindeGebelik testi istediğinizde ovülasyon testi veren yer neresi? İkisinin de dış görünüşü aynı ondan yanılıyo olabilir misiniz gerçi çoğunun bi kenarında HCG veya LH yazar. Hcg hormonu gebeliği belirleyen şeydir. LH lüteal fazda yumurtanın olgunlaşıp serbest bırakılmasını yöneten hormon sadece
Ovulasyon test yaziyodu üzerinde
Kasetin üzerinde bişey yazmiyoduGebelik testi istediğinizde ovülasyon testi veren yer neresi? İkisinin de dış görünüşü aynı ondan yanılıyo olabilir misiniz gerçi çoğunun bi kenarında HCG veya LH yazar. Hcg hormonu gebeliği belirleyen şeydir. LH lüteal fazda yumurtanın olgunlaşıp serbest bırakılmasını yöneten hormon sadece
Bana onerebileceginiz iyi bir gebelik testi varmiKasetin üzerinde bişey yazmiyodu
Tabi ki olurBugün tam 7.gun gecikmesi belli olurmu
gebelik varmı bı bakın lütfenGebelik testi idrarda HCG ölçer, ovülasyon testi LH ölçer. Farklı şeyler. Gebelik testi alıp yapın gebe olma ihtimaliniz var.
Gebelik yok ama TSH çok yüksek. Doktora gidin ilaç kullanmanız lazımgebelik varmı bı bakın lütfen
Bugün adetimin 9.gunu hala olmadım amaGebelik yok ama TSH çok yüksek. Doktora gidin ilaç kullanmanız lazım
Gebelik olsaydı kanda çıkardı ama mutlaka. Aksi halde doktor zaten yorum yapar durumunuzaBugün adetimin 9.gunu hala olmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?