• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba yardım lütfen ?

elispera_24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
179
47
13
33
Tüp bebek tedavisinde transfer aşamasına geldim ama farklı bir kadın dogum doktorum, vajinal enfeksiyondan dolayı BİTERAL antibiyotik verdi , olumsuz etkisi olur mu ? Başına gelen varsa yardımcı olabilirmisiniz...

transfer yapılacağından bilgisi yok mu bir de kac tane doktora gidiyorsun :( tüp bebek doktorunla paylaş bence durumu

Tüp bebek tedavisinde transfer aşamasına geldim ama farklı bir kadın dogum doktorum, vajinal enfeksiyondan dolayı BİTERAL antibiyotik verdi , olumsuz etkisi olur mu ? Başına gelen varsa yardımcı olabilirmisiniz...
Evet ben de enfeksiyon olsun olmasın her transfer öncesi antibiyotik kullandım ama üç günlüktü sanırım sadece. Tranafer olduğumda kullanmadım. Benim hiç pozitif olmadı ama antibiyotikten kaynaklandığını sanmıyorum

merhaba benimde ayın 18inde transferim var ve doktorum bana tetradox ve deltacotril hap verdi diğer ilaçlara ek olarak. Enfeksiyonu önlemek için veriliyordur belki transferden 1 gün önce bırakacağım içmeyi ona göre ayarladı. Tüp bebek doktorunuza mutlaka bu bilgiyi verin bence

merhaba benimde ayın 18inde transferim var ve doktorum bana tetradox ve deltacotril hap verdi diğer ilaçlara ek olarak. Enfeksiyonu önlemek için veriliyordur belki transferden 1 gün önce bırakacağım içmeyi ona göre ayarladı. Tüp bebek doktorunuza mutlaka bu bilgiyi verin bence
Şimdi konuştum biteral i asla kullanma dedi monodoks adlı ilacı kullanın dedi o da antibiyotik

Back