Merhaba yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim..

Pobliskan_5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
5
0
86
27
Öncelikle son çare buraya yazmaya karar verdim. Çünkü tam 1 aydır neredeyse burdan hiç çıkmadim. Derdime care aradım ve her konuyu defalarca kez okudum.
Anlatacaklarim hepinize saçma gelebilir hatta sen cahil misin, yine mi bu soru, bıktık artık diyebilirsiniz.
Ama inanin bunun psikolojisine girmeyen anlamıyor. Sadece icinizi rahatlatacak bilgi arıyorsunuz. Bulamıyınca daha çok daraliyorsunuz.
20 yaşındayım. 14 yaşından beri mastürbasyon yaptim. Ama sadece yastiga sürtünerek. 2 kere filan elimle yaptım ama asla içeri sokmadim. Ben bunu masum olarak görüyordum sonuçta yastuga surtunmekten bastirmaktan ne olabilir. Kadınlar içinde bir ihtiyaç sonuçta hiç bir zamanda pismanlik duymadım. Kızlık zarima zarar verebilecegim aklımın ucundan dahi geçmedi. Ki zaten iki damla kanda sizin namusunuzu arayan biri ile evlenmek hep saçma gelirdi bana. Birgün bi yazı okudum ve sert silinme ile bile kizlik zarinin bozulabilecegini gördüm. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bu kadar basit bişey mı diye günlerce düşündüm. Ee dedim o zaman ben yıllardır çoktan bozdum. Ve bu öyle psikolojiki ilerde evlenmeyi sorun etmiyorsun. Orana bi zarar vermişsin ve bunun farkında değilsin hep bunu düşünüyorsun. Cesaret edip bakmaya karar verdim. İlk bakışlarımda hiç anlamadim süt beyaz kapalı duruyo du. Sonra yavaş yavaş bilgiler edindikce nasıl gorunecegini öğrendim. Abartisiz 200 kere baktım. İlk bakınca hiç delik yokken artık orda kocaman bir delik var ve hiç kapanmıyor. Bir kenarı sanki pürüzlü yuvarlak ama kenarında zar yok gibi bildiğin safece değil. O internette olan minicik delık değil. Giriş açık duruyo. Ve bunu gördükçe daha çok paronaya yaptım. İnanın böyle insan değildim evdeyim issizim diyorum ki bundan kendime yeni yeni işler çıkarıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Sürekli aklımda bu var. Lütfen bişeyler söyleyin dertleşelim eminim benden çok çok büyük insanlar var. Masturbasyonla bozduğumu düşünmüyorum çünkü içine bişey sokmadim ama bazı doktorlar baskı ile bozulur diyo bilmiyorum. Kafam allak bullak. Lütfen birseyler diyin. Şimdiden teşekkür ederim shepinize. Umarım doğru yere acmisimdir.

Lütfen es geçmeyin. Gerçekten buna ihtiyacım var. Doktora git demeyin doktora gidersem ve bişey olduğunu öğrenirsem bunu düşünmekten duramam
.

Son düzenleme:
Surtunme yoluyla asla zarı yırtamazsın canım merak etme. Sert silince bozuluyo yazısını da anlamadım ne kadar sert silinebilir bi vajina? Ona da inanmadım yani. Bende bakireyim ve evet tabiki görünen bi delik olucak orda olağan bişey. İceri bi cisim sokmadıkca bozman imkansız rahat ol

Valla ne bileyim ya. Psikolojim bozuldu. Ordaki delik kocaman geliyo gözüme kenarında zar yok gibi. Garip geliyo. Sanırım kafama çok taktim ondan. İnanın gözüme uyku girmiyor

Valla ne bileyim ya. Psikolojim bozuldu. Ordaki delik kocaman geliyo gözüme kenarında zar yok gibi. Garip geliyo. Sanırım kafama çok taktim ondan. İnanın gözüme uyku girmiyor

Orda gördüğün delikle zarın ilgisi yok. Zar çok daha geride içerde.doktorlar bakarken bile zor görüyo senin görmen imkansız. Merak etme eminim bişey olmamıştır

Orda gördüğün delikle zarın ilgisi yok. Zar çok daha geride içerde.doktorlar bakarken bile zor görüyo senin görmen imkansız. Merak etme eminim bişey olmamıştır

İnşallah canım ya böyle bişeyden kaybetmişsem çok üzülürüm

Muhtemelen bir şey olmamıştır ama bu kadar kafaya takacak bir şey değil çünkü ben de dahil bütün kız arkadaşlarımın hiçbirinde ilişkide kan olmadı. Bir damla bile, yaklaşık 6 7 ayrı kadından bahsediyorum, bu biraz genetik ve şans meselesi anladığım kadarıyla

Canım fazla dert etme yani sürtünerek bozulacak bsy deil bu fiziyolojik bir zar ve inan bana bakmak ellemekle bile yirtilan birsey degil bazi sebeplerden dolayi bende doktora muayenneye gitmistim ve eşimle beraber oldugumuz halde yirtilma yoktu 3 ay sonra yirtildi benimki esnek zarim varmis kafana cok takarsan doktora git kadin dogumda belirt muayenne iste bakip soylerler yirtilma varmi yokmu diye

Canım valla ben bozmadigim halde kanamam olmadi. Bunun sorunlarını yaşıyorum hala 3 ay oldu evleneli. Yani kanaman olmayabilir. Sağlam olsa bile. Yırtıldığı halde kanamayabilir.
Onun için dua et Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.

Merhaba canim ne sorunu yasiyorsun kadin doguma git kocani gotur anlat baksin doktor o eşine yaklasik ne zaman yirtilma olmuş soyler. Bendede kanama olmadi doktor aydinlatti bizi de. Benim zarim mesela esnekmis 6 ayda anca yirtilma oldu o da kanama yapmadi ama doktorum mujdeler olsun kadin olmuşsun dedi eşimde bende şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…