Umraniye atakentte ikamet etmekteyim.evliyim 8 ve 4 yasinda iki kizim var.evimde veya evinizde cocuk bakiciligi aramaktayim.12 yillik bankacilik gecmisinden sonra 5 yil cocuk bakiciligi yaptim.tasinma dolayisiyla ayrilmak zorunda kaldim.hafta ici part time yada 9.00 18.00 saatleri arasinda calisabilirim.referansim vardir.ulasim sorunu olmamasindan yakin semtler tercihimdir.cocuklarim okuldadir.yonetici asistanligi,sekreterlik de yapabilirim.tesekkurler
umraniye atakentte ikamet etmekteyim.evliyim 8 ve 4 yasinda iki kizim var.evimde veya evinizde cocuk bakiciligi aramaktayim.12 yillik bankacilik gecmisinden sonra 5 yil cocuk bakiciligi yaptim.tasinma dolayisiyla ayrilmak zorunda kaldim.hafta ici part time yada 9.00 18.00 saatleri arasinda calisabilirim.referansim vardir.ulasim sorunu olmamasindan yakin semtler tercihimdir.cocuklarim okuldadir.yonetici asistanligi,sekreterlik de yapabilirim.tesekkurler
Merhabalar ilanim halen gunceldir.yarim veya tam gun cocuk bakiciligi yada sekreterlik isi aramaktayim.hic mi ihtiyaci olan yok aranizda(( acil yardim ve cvp ltf.