• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba, Turkiye'de bir sirkete staj basvurusu yapmistim..Devami detayda :)

Optimiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
20
3
3
32
Ben Fransa'da yasiyorum, Universite ogrencisiyim ve egitimim geregi yabanci bir ulkede staj yapmam gerekiyor, haliyle asik oldugum sehir Istanbul'da yapmak istiyorum :) 11 Kasim gunu uluslararasi çalisan, ihracatta dunyada ilk 100'e giren bir sirkete Cv'mi yolladim ama oylesine yani, hani bi karsilik alabilecegimi sanmiyordum... Simdi mail'ime baktim insan kaynaklarindan cevap gelmis !! :)

"Staj yapmak istediğiniz tarih aralığını bildirirseniz, talebiniz değerlendirmeye alınacaktır." diye

Haliyle heyecanlandim ve hemen staj tarihlerimi belirttim ama sonradan jeton dustu ki ben zaten Cv'mde kocaman karakterle altini çizerek belirtmistim ki.. Sonra aniden umitsizlige dustum, zaten staji yapmak istedigim tarihleri biliyorlar neden bir daha sorma geregi duysunlar ki? Hani kirmamak için mi boyle yaptilar, daha sonra staj tarihleri uygun degil diyip olumsuz cevap mi verecekler... Neyse ben her seye ragmen staj tarihlerimi tekrar belirttim ve gayet guzel bi mail attim kendimi on plana cikaracak, teorik bilgilerim ve yabanci dillere olan ilgimle sirketinize deger katarken kendimi gelistirebilecegimi dusunuyorum gibilerinden...

Hani sirket cidden cok buyuk ve prestijli, Esentepe'de... ve Ingiltere, Polonya, Rusya, Fransa, Italya,Ispanya ve frankofon arap ulkerine yatirimlari cok.. Benim fransizca zaten turkçeden sonra gelen anadilim, bunun disinda Ingilizce ve Italyanca'da B2 seviyesinde...

Niteliklerim cok aslina bakilirsa ama boyle bir sirkette staj yapabilecegim fikri bana cok uzak nedense :) Neyse size sormak istediigim insankaynaklari staj tarihimi Cv'de gordugu halde neden bir daha sorsun ki?

Simdiden tesekkurler :)

Back