• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba tüp bebek 12 günüm iki tane test yaptım çıkmadı sandım uyudum ve kalkıp baktığımda ikisi de pozitifti ama hemen çıkmadı acaba hamileyim lütfen

Kan testi yaptırın betahcg baktırın daha güvenli sonuç alırsınız, ben idrar testi yaptığımda çıkmamıştı kanla öğrenmiştim. Benimde tüp bebek

Bakin

Eklentiler

• IMG-20221008-WA0002.jpeg
    IMG-20221008-WA0002.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20221008-WA0013.jpeg
    IMG-20221008-WA0013.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 41
Aynı heyecan korkuyu ben de yaşadım insallah hayırlısıyla güzel pozitif sonucu alırsınız 🙏🏽❤️

Testlerden biri kuruma çizgisi gibi ama diğeri net şekilde pozitif çıkmış. Daha koyu çıkanı kaç saatlik idrarla yapmıştınız? Diğerini peşine yaptınızda ondan mı öyle silik acaba..

Bencede pozitif var gibi kuruma çizgisi gri oluyor bu pembe cıkmış inşallah hamilesinizdir hakkınızda hayırlısı bizide haberdar edin 🙂

Öğlenden sonra yaptım tok karında sürekli idrara çıktığım için beklemedim yaptım İlk çıkmadı canım sıkıldı uyudum sonra kalktım baktım çıkmış hemen bitane daha yaptım o gri olanı oda hemen çıkmadı yine sonradan cikti

Çok bekledim 2 gündür kahverengi sümüksü akıntı sonra pempe lekenme vardı bugün yok ama kasıklarım belim çok ağrıyor kalbim yerinden cikacak

Back