- 26 Ağustos 2022
- 181
- 51
- 22
- Konu Sahibi Emine 3645
İyi akşamlar öncelikle rabim herkese iyi sonuçlar aldirsin insalah ve ben Kasım'da tam 4 sene olacak benim adetim hep 15 günden önce geliyordu ve çok doktor geçtim ama ben yapamam duzeltemem bunu dedi ve Kütahya gedize taşındık burda bı doktor buldum ve bana hap verdi hormonların çok yüksek dedi ve kullandım hani bir kutudan sonra 28 günde geldi ve bugün 19 günüm temizlendigim ama düzelmiş gibi gözüktü ama düzenlemiş demeki neyse bu ay gebelik gekliyordum ama dün pembe bir skintim geldi durakladı sabah kapkara gene geldi ve az az geliyor test yaptım akşam 2 tane birinde yok gibi birinde sanki çok aşırı şekilde az gözüküyor bilmiyorum belkide banw öyle gözüküyor neyse bu 4 sene içinde bana yumurtalıkların çok zayıf tembel dedi Lee sonra düzelmiş dediler ve bir tane kimyasal gebelik geçirdim ve kilom 80 şimdi gerçekten çok zor bir süreç acaba üstüne kalmamı oldu fiyorum çünkü sol kasığımda bir yumurta var gibi şişlik var gibi kendini histeriyor ve bı yandanda çok cokisteyim ben uygulamadan ve akintimdan takip ediyorum ovulasyonu bana yardımcı olurmusunuz o yüzden bu tip bebek bölümüne yazdım benim ne yapmama gerekiyor bana lütfen yardımcı olurmusunuz nasıl bir yol çizmek lazim ve hiç olmazdı saniyelik başım dönüyor çok uyuyorum kanda geldi kesik kesik biedim