Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ,Okan Efe, Hilal Efe .İkisi de riskli gebeliğim var .Cok ilgililer .Merhaba Siirt’te devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı ?
İkisi de çok ilgililer .Merhaba ,Okan Efe, Hilal Efe .İkisi de riskli gebeliğim var .Cok ilgililer .
Benimde aklımda hilal Efe vardı çok teşekkür ederim devlet hastanesine gitmek istiyordum. İnşallah Allah güzel bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinİkisi de çok ilgililer .
Benimde aklımda hilal Efe vardı çok teşekkür ederim devlet hastanesine gitmek istiyordum. İnşallah Allah güzel bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinİkisi de çok ilgililer .
Birde birşey daha danışacağım doktorunuz normal doğum mu tavsiye ediyor yani düşüncesi nedir çünkü ben sezeryan için özele gitmek istemiyorum.İkisi de çok ilgililer .
Amin çok teşekkür ederim Siz de sağlıkla aldın kucağınızaBenimde aklımda hilal Efe vardı çok teşekkür ederim devlet hastanesine gitmek istiyordum. İnşallah Allah güzel bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah Allah razı olsunAmin çok teşekkür ederim Siz de sağlıkla aldın kucağınıza
Benim ikinci bebeğim olacak kısmetse ,ilki sezaryendi su an 22 haftalığım plesenta previa total dendi bana .Sürekli kanama yaşıyorum .Benim acil şekilde gittiğim sonrasında da göründüğüm doktorlar ikisi de ama doğum şeklinden hiç konuşmadık bile durumumdan dolayı .Siz kaç haftalık hamilesiniz ?Birde birşey daha danışacağım doktorunuz normal doğum mu tavsiye ediyor yani düşüncesi nedir çünkü ben sezeryan için özele gitmek istemiyorum.
Çok geçmiş olsun inşllah herşey düzene girer bebeğini çok mutlu şekilde eline alırsın Ben daha yeni düşünüyorum biraz korkularım var normalde İstanbul’da yaşıyordum eşimden kaynaklı geldik ondan sormak istedim tekrardan çok teşekkür ederimBenim ikinci bebeğim olacak kısmetse ,ilki sezaryendi su an 22 haftalığım plesenta previa total dendi bana .Sürekli kanama yaşıyorum .Benim acil şekilde gittiğim sonrasında da göründüğüm doktorlar ikisi de ama doğum şeklinden hiç konuşmadık bile durumumdan dolayı .Siz kaç haftalık hamilesiniz ?
Teşekkür ederim ben de .Ben de eşimden dolayı Ankara’dan geldim buraya .Neden korkuyorsunuz belli bir sebebi var mı ?Çok geçmiş olsun inşllah herşey düzene girer bebeğini çok mutlu şekilde eline alırsın Ben daha yeni düşünüyorum biraz korkularım var normalde İstanbul’da yaşıyordum eşimden kaynaklı geldik ondan sormak istedim tekrardan çok teşekkür ederim
Anladım . Hayır aslında öyle önemli bişey değil kadın korkuları hamilelik , doğum vs doktorun iyi olup olmaması . Etraftan bazı şeyler duyulunca böyle oluyor .Teşekkür ederim ben de .Ben de eşimden dolayı Ankara’dan geldim buraya .Neden korkuyorsunuz belli bir sebebi var mı ?
Çok haklısınız ,aynı şeyleri ben de yaşıyorum .Her zaman her konuda olumsuz ihtimaller var ,bunu göze alıp güzel olanı dilemekten başka çaremiz yok sanırım .Bir şey sormak isterseniz ben buradayımAnladım . Hayır aslında öyle önemli bişey değil kadın korkuları hamilelik , doğum vs doktorun iyi olup olmaması . Etraftan bazı şeyler duyulunca böyle oluyor .
Amin inşallah herşey için hayırlısı olsun. Tekrardan çok teşekkür ederimÇok haklısınız ,aynı şeyleri ben de yaşıyorum .Her zaman her konuda olumsuz ihtimaller var ,bunu göze alıp güzel olanı dilemekten başka çaremiz yok sanırım .Bir şey sormak isterseniz ben buradayım