Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaMerhaba saçımı boyamak istiyorum lütfen yardım
saçlarım üst kısmı orta kestane altları siyah lorel köpük boya 6.0 ile boyasam orta kestaneyi bulurmuyum orta kestane saç rengini çok seviyorum veya açık kestane. kim kardashian saç rengide olabilir acaba bu renk hangi rengi kullansam bu renkleri elde ederim.açmam gerekiyorumu.
benimde saçım siyahtı açılır diye gafletle boyadım kestaneye üstleri tuttu altları açılmadı bence ben kuförde boyatıcam diye git fikir al sonra gelirim de çık evde yaparsın :) siyah saçı açıcı açıyor yalnızca ve onada çok para istiyorlar
merhaba
bence kuaförde boyayın çünkü evde yapınca tutmuyor.
ben saç konusunda pek şanslı olamadığım için birçok deneyim yaşadım ona istinaden yazıyorum:)
evet haklısınız galibaaltı bir renk üstü bir renk olmasın çok kötü duruyor peki bu renk bana yakışırmı sizce amber kahvemi acaba arıyorum rengi hala internette:)
siyahın ayrı bir asaleti var ama ya :) ben çok seviyorum sevgilim illa kahve diyor arada kaldım ama söylediğin renkte aralara hafif sarı atıncada çok güzel oluyor
nergis siyah çok güzel haklısın fakat, sarımtrak kahve tonalrına bakan bir rengin varsa çok zıt oluyor,ama tenin kahve değil beyaza dönükse mükemmel oluyor kahve rengi,kahve tene çok doğal bir görüntü veriyor.siyah asildir doğru çok haklısın.
lorealin bitter diye bir renk vardı tam hatırlayamadım adını ama ona bir göz at derim doğal bir siyahlık veriyor saça.
siyaha boyat dersem saçmalık olur dönemezsin ama bu dediğim bitter rengini bir düşün araştır derim cnm