Menopoz merhaba Rahim kalınlaşması sıkıntısı

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Mechanicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
328
137
annem menopoza gireli 3 sene oldu ama kanaması olmaya başlamış az az doktora gittik rahim kalınlaşması var dedi.testler istedi..sonuçlar pazartesi çıkacak sonuçlara göre de biyopsi yaparız dedi.ama ben korktum internet araştırınca kötü birşey mi bu rahim kalınlaşması

Testlet temiz çıkarsa kazıma işlemi yapacaklardır büyük ihtimalle. Duvarı kazıyıp rahatlatacaklar ilerde bi sorun çıkmasın diye.. Normalde menapozdan sonra olan anormallikler pek sevimli olmadığı için biyopsi falan demiştir ama altından basit bir kalınlaşma çıkar genelde. düzenli kanamadığı için birikiyor rahim çeperinde

Çok şükür bugün sonuçları aldık Smear kültür falan normal çıktı negatif kalınlaşma hala mevcut Dedi bide biyopsi yapalım Dedi özeldi burası annemin yarın da devlette randevusu var Oray'a gideceğim Dedi yarın sonuçlarını aldım bakalım ordalar doktor ilaç mı verecek biyopsi mi isteyecek hayırlısı olsun inşallah

Sağolun inş kazımaya falan da gerek kalmaz da ilaçla falan hallolur

Merhabalar, araniza yeni katildim... endometrium hiperplazi rahim duvari kalinlasmasi hakkinda bilgisi olan başından geçen var mi kızlar? Eğer başınızdan böyle bir şey geçtiyse yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... Canım çok sıkıldı açıkçası canım burnumda...regli sonrası biyopsi yapılacak suan ki kalinlik 21mm ... mens surem ortalama 10 gün akabinde ara kanamaların ve parçalar gelmekte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…