merhaba oglum 7 aylık ilk arabam alsam zararı olurmu ?

meryars

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
83
0
16
İzmir
7 aylık bebegıme önerileriniz varmı tecrubelerınızden yararlanmak ıstıyorum.

Son düzenleme:
6 aylıkken yürüteç kullanmaya başladık,günde 10-15 dakika tutuyordum,yavaş yavaş artırdım..8.5-9 aylıkken ilk arabamı aldık ayakta durabiliyordu onunla birkaç adım atıyor sonra düşüyordu..zaten yürümeye başlayınca o sadece oyuncak olarak kenarda kaldı..çok faydasıda olmadı-zararıda..komşumun kızı ilk arabamı gördükçe korkuya kapılıyor,kendisini kasıyor ve çok ağlıyordu..bir arkadaşımda yürümeye onunla başladı dedi..yani çocuktan çocuğada değişiyor..

çok tskkurler ozman benmde almamda fayda dedıgın gıbı hıc olmadı oyuncak olarak kullanır ama az daha almazsam kendı yuruyecek

Biz tomy nin hem yürüme yardımcısı hemde bisiklet olabilen arabasından aldık kızım 10 aylıkken tutunarak yürüyordu koltuklarda. Yürümeyi öğrenmesine çok büyük katkısı olduğuna inanıyorum. İlk başlarda tutunuyordu biz yandan yavaşça iterek adım atmasına teşvik ediyorduk 2-3adım atıp düşüyordu ilk günler. Hergün yapıyorduk ama bu antrenmanı, 1haftaya kalmadan biz tutmayı bıraktık ama o düşe kalkada olsa 5-10adım atıyordu tek başına. Sadece arasıra hızını ayarlayamayıp düşüyordu ama çok müdahale etmedik. Bize çok katkısı oldu ama her çocukta bu değişik olabilir.

canım merhaba yurumesi için yurutec dısında alternatıflerde var bı bak istersen hoppala var duydunmu bılmıyorum denge saglaması ıcın ıyı olablılır bence fiyatlarıda uygun kraftta vardı bıldıgım kadarıyla bıde klasık olarak yurutecler var tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…