• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kzlar bu yaz dnm var sizce buras nasl blennz varm?

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
kızlar hazıranda dugunum var 500 kısılık yemeklı olcak Ankara ' da spormed balo salonuna baktık bılen varmı sızce nasıl bı yerr :bbo:

Son düzenleme:
Resimleri varsa ekler misin canım? Ben de Ankara dayım ama açıkcası dediğin yeri bilmiyorum...

baloresim4me7.jpg

baloresimmasa3js6.jpg

Son düzenleme:
ankarada düğün mekanı topiği var.. orayı incele canım bi.. sanırım orda düğün yapan bi arkadaşımız vardı..

QUOTE=tuzluçerez;5366035]ankarada düğün mekanı topiği var.. orayı incele canım bi.. sanırım orda düğün yapan bi arkadaşımız vardı..[/QUOTE]

saol cnm ilgilendiğin için bugun tuttuk burayı baklım inş iyi olurr:uhm:

Hayırlısı olsun canım, gayet güzel bir mekena benziyor, inşallah ağız tadıyla yaparsınız düğününüzü, önemli olan o, şimdiden mutluluklar...

canım biz spormede bakmaya gittik. Fiyatlar 500 kişilik bir düğün 11000 TL tutuyormuş. Bence o kadar değecek bir yer değil. Akalın da yap daha iyi...

canım biz spormede bakmaya gittik. Fiyatlar 500 kişilik bir düğün 11000 TL tutuyormuş. Bence o kadar değecek bir yer değil. Akalın da yap daha iyi...

evet cnm tutuo ama bıde su var organızasyon onlara aıt akalında yapıcaktık ama yarı acık yarı kapalı orası ben acık olmasını hıc ıstemedıgımden anlastık burayla :1hug:

kızlar ben düğünümü 4 ay önce yaptım dikmen vadisnde saklı vadi restorantta doğayla iç içe manzarası harika çok güzel yemekli yapıyorlar kişi başı 18 ytlden 25 ytlye kadar menünüze göre hiç bir ekstra ücret almıyorlar yarı açılır kır düğünü gibi yani anlaycanız

Simgeart Merhaba

Ben spormed in fotograflarini gordum ve cok begendim. Fiyati da eger 500 kisi yemekli 11000 ise bence cok iyi. Dugunun nasil oldu bilgilendirirsen cok sevinirim. Ben suan yurtdisindayim ve malesef cok fazla yeri gorme sansim yok. Spormed ile ilgili soyle bir sikayet okudum

sikayetvar.com/sikayet/no/462370

Bu gercekten beni cok korkuttu acikcasi.

Simdiden cok tesekkurler!

Back