• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kürtaj sonrası 31 günüm hala adet olmadım sırt ağrısı var tecrübe bayanlar yorumlarınızı bekliyorum

Caglunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
3.063
3.185
83
35
Merhaba kürtaj sonrası 31 günüm hala adet olmadım kürtaj sonrası hiç korunmadim idrar testi için erkenmidir gebe kalmış olabilir miyim tecrübe bayanlar yorumlarınızı bekliyorum

Tecrübem yok ama kürtajdan sonra en az üç ay beklenilmesi tavsiye ediliyor. Doktora görünün.

Tşk ederim doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi bende korunmadim 5 haftalık gebeydim geçen ay düşük yaptım sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım 😔

Bende 16 gün önce düşük yaptım 6 haftalik doktorum 40 gün sonra regl olacağımı söyledi .kafam allak bullak arada hala kahverengi nazende sarımsı akıntılar geliyor bugün sağ kasigim batıyor bir kere regl olsakta düzenimizi bilsek

Bugün 39 günüm hala adet olmadım test yaptım bu şekilde çıktı belirgin olan sabah ilk idrar diğeri gün içinde olan idrar varmıdır sizce

Eklentiler

• IMG_20200618_150555.webp
    IMG_20200618_150555.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20200618_150545.webp
    IMG_20200618_150545.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 60
Tşk ederim doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi bende korunmadim 5 haftalık gebeydim geçen ay düşük yaptım sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım 😔
Bende 5 haftalıkken düşük yaptım doktor temizledi kalanları. Ama bize 40 gün ilişki yasak dedi nasıl oldu sizin ne kadar ara vermeniz gerekiyordu acaba ? Özel bir soru oldu farkındayım ama 😌

Çok geçmiş olsun test yaptım önceki sayfada var canım bugün tam 40 gün oldu bel ve kasık ağrısı yaşıyorum
Birde adet olarak sayılır kürtaj kanaması dedi yani döngünüze bağlı olabilir ben 34-35 günde olurdum yine o tarihte bekliyorum aklınızda bulunsun belki sizin de öyledir

Bende 5 haftalıkken düşük yaptım doktor temizledi kalanları. Ama bize 40 gün ilişki yasak dedi nasıl oldu sizin ne kadar ara vermeniz gerekiyordu acaba ? Özel bir soru oldu farkındayım ama 😌
Bana korunmana gerek yok psikolojik olarak hazır hissettigin zaman kendini tekrar deneyebilirsin dedi rahmin kendini toparladigi zaman kalırsın zaten dedi bende kürtaj sonrası 10 günden sonra hiç korunmadim

Back