• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kolay gelsin iki test yaptım birinde silik çizgi az çıktı diğerinde daha belirgin çıktı hamile miyim bilemiyorum yardımcı olur

hllnrkke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
5
2
1
19
Üç gün önce test yaptım hamile miyim bilemiyorum adetime bir hafta var iki test yaptım birinde silik çizgi az biraz görünüyor diğerinde biraz daha net yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 93944D7F-6681-4E0A-963A-98052CA68DEF.jpeg
    93944D7F-6681-4E0A-963A-98052CA68DEF.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 30
Hayırlı olsun canım hamilesin yarın kan vermeye git bence ❤️
Bilemiyorum çok işitiyorum ama üç aylık bir iğne vuruldum onun etkisi geçmedi düzensiz adetim oldu şöyle 1.02 aya kadar yeni yeni adetim düzene girdi umarım hamileyimdir

Kan testi daha net sonuç werir ama testte de görünüyor rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bilemiyorum çok işitiyorum ama üç aylık bir iğne vuruldum onun etkisi geçmedi düzensiz adetim oldu şöyle 1.02 aya kadar yeni yeni adetim düzene girdi umarım hamileyimdir

Teste göre hamilesin canım inşallah beta sonuclarında güzel çıkar bize de haber ver olur mu ❤️

Back