Saç Rengi ve Saç Boyama merhaba kk nın süslü bayanları banada saç boyama konusunda yardımcı olur musunuz :)

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
459
Puanlar
163
benim saçların da röfle vardı onun üstüne bu rengi boyadım ama bu renk kadar koyu değil 1 2 ton açığı

şimsi sorularıma geçeyim ben saçlarımı sarı istiyorum
evde bununla açmak istiyorum bu iyimidir yada sizin önerebileceğiniz marka ve numaralar varsada yazın lütfen

birde iki renk karıştırmak istiyorum benim aklımdakiler bunlar sizce hangi iki rengi karıştırayım

1

2

3

bu işten anlayanlar nasıl bi sonuç elde edicemi bana resim olarak eklerseniz şu renge yakın olur gibisinden
yada o renkleri değilde bu renkleri karıştır daha iyi sonuç alırsın gibi önerileriniz varsada yazın lütfen

a.s.a.s.a.s.

canım seninle bende benzer bir sorun yaşıyorum ...sadece daha memnun olmadığım röflemi koyu renge boyamadım ..
turunculu röflem halen kafamda...
ben çok araştırdım ...
küllü tonlar röfleli saça uygulanınca yeşile çalarmış ...
doreler ise tutunculuğu kapatırmış...
yada 6 serisi kahve tonları birkaç boyama sonrasında otururmuş diye okudum hep ...
acıcı olayına çok dikkat et,koleston acıcı sakın kullanma...
palette iyi diyorlar ama onu da saçına eşit şekilde dağıt ve sürekli tarayarak bekle...
ani iyice yedir saçının her bir yanına ..dipler daha çabuk tuatar ve daha açık olur oyüzdende en son dipleri yap ..
ben onuda yaptım koleston acıcı ile ve tam bir renk cümbüşü oldum ama benim saçım o an siyahtı..
koleston alma ve kulanma bence...
(bilgiler bir kuaför sitesinden ve bir kuaförden edindiklerim ...)

Son düzenleme:
sağol tatlım koleston pek kullanmam zaten genelde hep palette kullanırım
burdaki kolestonun renkleri hoşuma gitti
ama benim saçımda şuanda hiç röfle yok çikolata kahveye boyandığı için sadece kızıllıklar var
kızıllıkların gitmesi için küllü iyi diyolardı dore renleri hiç araştırmadım açıkçası
bide şunu merak ediyorum şimdi saçımı açıcıyla boyadım nekadar süre sonra boyamalıyım malum bayram yaklaşıyo

canım olabildiğince sonra boya bayramdan 1 gün önce en azından...saçının dinlenmesi ve rengin oturması da gerek ve yağlarla vs bakımını yap bayrama kadar en az hafta da 3 gün inan çok fayda sağlıyor....
röfle tamemen gitti ve etkisi yok ise küllü tonlarda olabilir tabi..
ama tamamen etkisini yitirmiş ise...
bence açılan saçın tonu önemli şimdi...
resim eklersin ...

abes bi renk olur diyede korkuyorum
saçım baya bi kızıllıklar var özellikle röflelerin olduğu yerde
acele etmesemde önce saçlarımı tekrar koyuyamı boyasam ki
kararsız kaldım

canım yoğun kızıllıklar varsa saçının sarıya dönüşebileceğini sanmıyorum ..
ki açsanda tamamen o kızıllık gidermi ? bişey diyemem ..
kalabirde ve akmasını bekle beyaz sabunla yıka...
yada acmak istersende yıpranmayı göze al...

bence bu saçı acsanda kızıllıklar kalır...
kuaföre gitsen 150 -200 tlden aşağı çıkmazsın da..
ama bu sacı açmak içinde 3-4 paket acıcı gerek söyleyim ...
evde sen kendinde bu saçı sarıya çevirmeye çalışsanda hem yıpranır saç ,
hem yine evdede yapsan 70 -80 tl boya acıcı vs parası vericeksin,hemde istediğn sonuç olma ihtimalide az ve riskli ...
ya kuaföre git güvendiğin ya,koyu boya yada illa denicem şansımı dersen aç sacını,sonuca bak baktın olmayacak sarı renk
ama açık kumral ve tonlarına boya ,zamanla akmasını ve dinlenmesi beklersin ... en azından bu saçtan daha açık olur ama actıktan sonraki boyayacağın tonu da iyi analiz etmen gerek...

Son düzenleme:
ben yine saçımı koyu renge boyayım zaten çok yıprandı saçlarım yarın kestiricem saçımı uçlarından kesin 4 5 parmak gider bida saçlarım kendine gelene kadar boyadan uzak durayım saçım iyice dinlensin şu kabarmalar falan gitsin öyle sarı yaptırayım en iyisi buda bana en az 2 seneye mÂl olur ama napalım

cnm bu saçı evde kendin açman imkansız gibi birşey daha doğrusu mesajda yazdığın renkler imkansız

saçında epey bir kızıllık var

kafan turuncu olur bunlarla açarsan

bence sen yukarıda rouje arkadaşın dediği gibi kesinlikle kuaföre git adam akıllı yapsınlar sen mahvedebilirsin evde bizden söylemesi

aman bana kuaför demeyin
ben şimdi saçımı hiç açmaya falan uğraşmasam direk altın sarıya boyasam yine turunculuk olurmu
ben o fotoğrafları ekledim ama zaten direk o renkleri alması imkansız saçımın sadece biraz daha açılsın bal karamel rengi tarzı bişi olsun istiyorum

yada sadece açık küllü kumrala boyasam saçım ne renk olur yada nekadar açılır

ben bu kızıllardan kurtulmak istiyorum açıkçası

cnm ben saçımı becerledim sonunda ...
kendi kafama yaptım ...bak topiğime konuma..
fikir olur belki ...

baktım canım gerçekten güzel olmuş
ama benim saçlarım koyu direk çok açık sarılara boyarsam sonuç alımıyım pek bilmiyorum
ama kızıllıklarımın gitmesi için küllü renkler mi kullanmam lazım

kızıllıkları alması için küllü kullanman gerek canım ..
senin saçlarını yavaş yavaş açman gerek ...
birden sarı olmaz...
yada acıcılarla açman gerek ama o da çok riskli evde ...
kendi yapabileceğine inanıyorsan açarsın saçını kalan kızıllıkları küllü bir renkle kapatırın boyayarak ve sorasında daha acık olur saçın dinlendirirsin bir müddet ve sonra bakarsın duruma göre..
ama dediğim gibi açma-boyama vs derken işlemler zaten sana pahalıya patlar saçın çok uzun ve 1 kerede acılır mı bilemiyorum ..saçın cinsi de -geçmişi de etken buna...

Son düzenleme:
Back