• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba kızlarr benim adetime 10 gün var ama akıntım,yorgunluk var acaba hamilemiyim

canım benim iştahım acayip açılmıştı yemek yedikten yarım saat sonra sanki yememiş gibi oluyordu iştah varsa eğer şüpheleniyorsan bi test alsana canım.

bende merak edip test yapmıştım zaten geçen gün .doğruluk payı varmıdır bilemiyorum ama 2.çizgi daha sonrasında baktığımdayok denicek kadar silik çıkmıştı ama daha adetime var o yüzden erken diye düşünüyorum 2.testi yapmak için üfff kafam çok karışık yani.yerimseniben

arkadaşımında 2. çizgisi silikti ve hamileymiş istiyormusun bebek bilmiyorum ama Allah hayırlısını versin.

bebekmi ewwett hemde çook istiyorum,tek deilim tabi eşim ve bir kızım birde oğlum var,ve ailenin diğer fertleri benden önce istiyolarr.hayırlısı inş.benim ilk kızım ilk geceden olmuştu ama sonrasında düşük sonrasında oğlum oldu.bundan 1 sene öncede yine düşüğüm oldu ve şuanda 3 aydır istiyoruz bakalım inşallah olur herşeyin haırlısı .rabbim herkezin kucağına versin inşallah.:teytey:

inş olur ozaman Rabbim hayırlı evlatlar versin benimde bebeim vardı 4 ay önce vefat etti 1 sene sonra tekrar düşünüyorum inş

canım benim başın saolsun.başına gelen çok üzücü bir durum.allah sabır versin.rabbim inş.en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.neden öldü canım bebeğin.üzülerek soruyorum:(

kalp damarları tersmiş başına gelebilecek en kötü kalp hastalığı 1 ay yaşadı ve 1 ay anlaşılmadı öğrendiğimizdede 2 gün içinde vefat etti geç kalınmış doktorların hatası işte canım

Back