pelinsuuu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2015 32 3 17 Haziran 2015 Konu Sahibi pelinsuuu #1 kızlar ben bişe sormak istiyorum.. ''burun ameliyatı olucam septum deviasyon''... İstanbul da devlet hastanesı arıyorum ameliyat olan var mı ?? yalnız kötü sonuç almaktan korkuyorum sonuçta burun yani...yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..
kızlar ben bişe sormak istiyorum.. ''burun ameliyatı olucam septum deviasyon''... İstanbul da devlet hastanesı arıyorum ameliyat olan var mı ?? yalnız kötü sonuç almaktan korkuyorum sonuçta burun yani...yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..
benimhalaUMUTumvar Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 1.206 1.558 17 Haziran 2015 Konu Sahibi pelinsuuu #2 niye aynı konu için birkaç dakika farkla iki konu açıyorsunuz.takip edemezsiniz.birini kapattırmanız gerek.
niye aynı konu için birkaç dakika farkla iki konu açıyorsunuz.takip edemezsiniz.birini kapattırmanız gerek.
pelinsuuu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2015 32 3 17 Haziran 2015 Konu Sahibi pelinsuuu #3 benimhalaUMUTumvar .!.: niye aynı konu için birkaç dakika farkla iki konu açıyorsunuz.takip edemezsiniz.birini kapattırmanız gerek. Genişletmek için tıkla... nasıl kapatıcam bılmıyorum
benimhalaUMUTumvar .!.: niye aynı konu için birkaç dakika farkla iki konu açıyorsunuz.takip edemezsiniz.birini kapattırmanız gerek. Genişletmek için tıkla... nasıl kapatıcam bılmıyorum
benimhalaUMUTumvar Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 1.206 1.558 17 Haziran 2015 Konu Sahibi pelinsuuu #4 yönetime yazın. O okypete hanım a iletin
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 17 Haziran 2015 Konu Sahibi pelinsuuu #5 pelinsuuu .!.: nasıl kapatıcam bılmıyorum Genişletmek için tıkla... kapadım