Doğuma Hazırlık merhaba kizlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
32 haftaligim dogum yaklasiyor....yeni basladim alisverisine bebisimin...tecrübesiz bi anne adayi olarak ne alacagimi ne kadar alacagimi bilemiyorum gereksiz bisiy alip dolapta bekletmek istemiyorum....aldiklarimi yazim sizlerde bi zahmet okuyun yeterlimi sizce neler eksik söyleyin lütfen...sadece giyisi yönünden kararsizim diger bütün ihtiyaclari belli zaten hepsini aldim..ama ne giyer ne kadar giyer bilemedim....

5 ayakli tulum
1 banyo havlusu
3 hazir battaniye 1 tanede örülmüs
3 tane altlik..
8 parca üstlük.( yelek ve bady seklinde)
2 ser tane atlet kilot
11 tane zibin
8 tane önlük
2 kilotlu corap
1 uyku tulumu
4 eldiven
1 sapka(gerek duymadim)
8 tanede normal corap........

benim simdilik aldiklarim bu kadar 50 ve 68 nr arasinda degisiyor bütün aldiklarim bunlar bizi 3-4 ay idare edermi sonrasinda lazim gelen yeni cicislerinide alirim ama dogumdan sonra pek cikamayacagim icin bu kadar yetermi???

valla bebegim olmadigi icin cevabimda yok.
nikini gorunce yazmak geldi icinden.
hamilelik haberini vermenden biliyorum seni.
massallah 32 haftalik olmus demek.
allah sag salim kucagina versin insallah.
Bizede dua et olur mu?

cnm bebekler cabuk buyuyor.bn 40+4.
bence yeterlı...
bende bulkadar aldım zaten.asagı yukarı aynı.
ılave olarak
agız sılme mendılı
tasıma cantası alabılırsın
baskada bısey gelmedı aklıma...
hayırlı dogumlar

valla bebegim olmadigi icin cevabimda yok.
nikini gorunce yazmak geldi icinden.
hamilelik haberini vermenden biliyorum seni.
massallah 32 haftalik olmus demek.
allah sag salim kucagina versin insallah.
Bizede dua et olur mu?

saol canim....hatirlaman cok hos....zaman cok cabuk geciyo gercekten....insallah sende kavusursun bebisine allahim sanada verir bi tane :CüvCüv:

haklisin ama gözümede az geldi..insallah dedigin gibi yeteridir...sanada hayirli dogumlar..tskkopuyorumnanaktan

canım bence aldıkların yeterli.bebeğim yok daha 5 haftalığım ama yakınımda çok bebek oldu.büyük bir hevesle çuval çuval alınıyor ama ilk aylar bebek pek dışarı çıkmıyor hele kış bebekleri.çok çabukta büyüyorlar.zaten çok minik oldukları içinde farklı kıyafetler üzerlerinde hoş durmuyor.bence aldıkların yeterli.daha doğum hediyesi içinde birsürü şey gelir canım.

öncelikle hayirli olsun bebegin bende 50 leri fazla giyemez ....hata iri bi bebek olursa hic giyemez benim oglum 53 cm dogdu direk.. 56 giymeye basladi cok cabuk büyüyorlar sapkaya gerek duymamisin ama ben ce iki tane daha al kis bebekleri bunlar banyodan sonra giydirirsin normalde aldiklarin yeterli canim

zaten ben öle pantolonmus kazakmis simdiden almadim cok sacma geliyo bana...sadece hep deniyorya cok kirletiyolar gün icinde aceba yeterli olurmu diye aklima gelmedi degil...saol tavsiyen icin cnm

50 fazla almadim zaten genelde 62 yogunluklu aldim....benim bebis ufak olcakmis ya doktor amcasi dedi...boyunu bilemem ama kilosu tas catlasa 3 bucuk dedi...sanirim o zamandan giyebilir....sapka icin saol gercekten banyo aklima gelmemisti saol

canım benim bebeğim çok kusardı o yüzden sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalırdık.. çıtçıtlı bodylerden fazla al çok lazım oluyor .. bebeğin doğduktan sonrada alırsın.. bebeğim 1 haftalıktan itibaren dışardaydık sende çıkarsın doğunca daha iyi anlaşılıyor ihtiyaçları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…