• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba kızlar Soğan kürü yapan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bngl glnlr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2
0
1
39
Geçen ay havuç kürü denedim olmadı bu ayda önce soğan kürü sonra da havuç kürü var mi deneyen

Öncelikle ne için yapacağına bağlı. Hamile ise ve hamile kalmak istiyorsan deneyeceğin ay soğan kürü vs. Yapmaman gerekir. Ancak polip kist vs. Gibi durumlarda yapabilirsin 7 gün boyunca ve o ay sonrasında kontrol olursun bi sukıntın yoksa gebelik için çalışmalara başlayabilirsin :)

Ben Saracoğlu tarifiyle yaptım ama gebelik için işe yaramadı 😒 benim idrar yolu enfeksiyonum vardı ona iyi geldi yaklaşık 6 7 ay önce yaptım o günden beridir enfeksiyonum yükselmiyor, umarım size bebiş için şifa olur 🤲🏻

Geçen ay havuç kürü denedim olmadı bu ayda önce soğan kürü sonra da havuç kürü var mi deneyen
Benimde adetim bitti cumartesi günü soğan kürü yapmaya başlıcam inşaAllah hamile kalabilirim biran önce 😊 rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🌸

Merhaba kızlar bende pco var pco olup faydasını gören var mı pcoya iyi geldiğini duydum

Merhabalar. Geçen ay kürü yapmışsınız galiba. Faydasını gören var mı ya da halen uygulayan kimse var mı?

Back