- 27 Mayıs 2008
- 989
- 3
-
- Konu Sahibi axsxxixk81
canımbenim ki 4000 e yakındı ama 6 haftalıktı ben gittiğimde
ben öğrendiğimde 238di nerdeyse 4 haftalıktı ilk gittiğimde bakmadı sonra beş haftalıktı gittim 7494 dü sadece keseyi gördük 7 haftalık yani geçen c.tesi gittim kalp atışını duyduk
ben şimdi doktordan geldim ilk kez keseyi gördük ama bebiş gözükmedi tabiki 5+3 üm 3000 civarı hcg. 10 gün sonra kalbini duyucaz inşallah bence git gözükür o minicik noktayı görmek için bile 1 gün daha bekleme çok güzel bi duygu
evet belki erken olabilir doktorum bana bugün için gel demişti demekki sen yine ptesiyi bekle ama eğer hiç görünmediysen bi git yani ben dayanamazdım giderdimteşekkür ederim heveslendirdin şimdi beni ya.. yarın mı gitsem ama benimki daha 4+4
benim erken tutmuş galiba bebiş
evet belki erken olabilir doktorum bana bugün için gel demişti demekki sen yine ptesiyi bekle ama eğer hiç görünmediysen bi git yani ben dayanamazdım giderdim
Teşekkür ederim canım cuma gideceğim inşallah. ne kaybederimki
vajinal ultrason zor oluyor mu?
Gözünaydın canım Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir bebek versin sana inşallah.
Ben 4 haftalıktı test yaptırdım hcg değerim 1336 dı. Doktoruma gittim test sonucunu gösterdim ve ne zaman ilk muayene gelmeliyim dedim. bana 2 hafta sonra gelirsen kese net gözükür ve de kalp atışını da duyarsın dedi. İlk muayenemizi 6+2 iken yaptırdık ve keseyi de gördük kalp atışını da dinledik. Muhteşem bir şeydi.