• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi merhaba kızlar katı gıdaya ne zaman başladınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duygukardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2007
28
0
86
43
İstanbul
slm kızlar benim kızım 8 aylık, 3. aydan itibaren ek gıda veriyorum püre halinde olan herşeyi yiyor maşşallah ama katı ve pütürlü gıdalarda kusuyor yada öğürüyor bu aralar geçmeyen öksürük ve balgamımızda var ilgisi olabilir mi bilmiyorum ama etrafımdaki herkes katı gıdalara geçmezsen büyüyünce hep böyle olsun ister sıkıntı çekersiniz diyor ne yapmam gerek bilgisi olanlar ltfen yardımcı olun ne yapmam gerek bilmiyorum şimdiden çok teşekkür ederim hoşçakalın.

verdiğin pütür boyutu nedir?
şehriye , bulgur , pirinç veriyor musun ?
sebze çorbasını çatalla ezebilirsin .
ben pütürlü verdim de ne oldu , ekmek lokması bile yemiyor hala :) bu da ironi :)

öksürük ve balgamla ilgisi var mı bilmiyorum ama, arada benim oğlum da yapıyor öyle.yoğurt ve muzda özellikle.şimdi yoğurdu bizküvi ile verdim yapmadı.ama istersen öksürük ve balkamının geçmesini bekle , belk de yutkunurken rahatsız oluyordur

cnm sprey şeklindeki tuzlu solüsyon var onu dene denemediysen, benim kızın hırıltısı bayağı azaldı damla işe yaramıyo yada ben beceremedim huylanıyo zorla sıkıyorum onu da..

sofrada elinle ez ekmek peynir ne olursa ver, bulamaç çok yoğun olursa boğazına yapıştığı için de öğürür biraz sulu hazırla muhallebisini filan .. kaşıkla pütürlü almadı elimleçok az az verdim yedi sonraları ezmeye başladım kaşıkla verdim az yiyo bu şekilde yanlız , hala arada öğürse de alışıyo sanki benimki..

Back