- 20 Mart 2024
- 737
- 131
-
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Hâlâ gelen giden yok bakalım hayırlısıKoku hassasiyeti bu kdr sürede olmaz ama regl gecikmeye başladıysa ihtimal var tabi
Aminn cemi cümlemize inşallahRabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah öncelikle hiç belli olmaz regl gecikme yaptı ise en iyi sonuç kan vermek o testler insanın kafasını çok yoruyor çünkü netlik için hastaneye gitmeni tavsiye ederim
Gelmek üzereGeç döllenme olabilir canım adetin kendiliğinden gelene kadar hap kullanma bence hele tarlusal hiç kullanma gecikmeden tam 3 hafta sonra öğrenen bile var hep kan testi gebelik testi negatif
Aynı durumdayız canım gelen giden yok bugün 30.gün. Normalde regl çok düzenli geçen ay 24.günde olmuştum. Az önce albi marka test yaptım negatif kafam karman çorman oldu.Aminn cemi cümlemize inşallah
Valla hâlâ gelen giden yok. Bende gitmeyi düşünüyorum ama evde yaptığım testte en azından silikte olsa bi çizgi görsem hemen giderim ama yok az önce yine yaptım yine yok ki benim umudumda yok %100 regl olurum bi kaç güne
Aminnn aminnn cümlemize inşallahHakkında hayırlısı olsun canım nasibinse herturlu seni bulur değilse istediğin kadar uğraş ama nafile Rabbim senide benide bu duyguyla taclandirsin inşallah Tez zamanda Rabbim dek düz versin
Ben regl oldum inşallah sen hamişsindir rabbim gönlüne göre versinAynı durumdayız canım gelen giden yok bugün 30.gün. Normalde regl çok düzenli geçen ay 24.günde olmuştum. Az önce albi marka test yaptım negatif kafam karman çorman oldu.
Kaset test miydi ? Ben kan verdim bugün daha sonuç çıkmadı testler iyice psikolojimi bozdu en iyisi kan testiAynı durumdayız canım gelen giden yok bugün 30.gün. Normalde regl çok düzenli geçen ay 24.günde olmuştum. Az önce albi marka test yaptım negatif kafam karman çorman oldu.
Evet kaset test ama regl oldum biliyodum olacağımı sadece işin garip tarafı hep kendimi muayene ederim 8 aydır bu kez yanılttı çok şaşırdımKaset test miydi ? Ben kan verdim bugün daha sonuç çıkmadı testler iyice psikolojimi bozdu en iyisi kan testi