canım alanımın çok dışında olmasına rağmen benim de bir süre senin çalıştığın tarzda bir iş tecrübem olmuştu.aslında satış yapmaktan çok keyif almıştım.üstelik kotasız başladığım işe bir süre sonra kota getirdiler.kotayı da her ay geçmeme rağmen hep bir gıcıklık çıkardı firma.kota demek habire bir gerginlik,hiç bitmeyen bir strest demek bunu çok iyi biliyorum.üstelik sonu da yok her ay har ay bu strest yaşanacak.
sürekli işten çıkralıma stresi altındayım demişsin.bunu kendine yapma arkadaşım sen motive,kendine güven gerektiren bir iştesin.bu senin verimini de düşürür.patronun seni işten çıkarsa bile şehirdeki tek firma onun değil sonuçta bak kaç yerden teklif almışsın Allah bir kazanç kapısı verir mutlaka.sen işine konsantre ol,olumsuz düşünme.
diğer bir konuda sırf yalan söylemiş olmamak için iş görüşmelerine gitmemen.canım bu iş dünyası acımasız.patronun senden daha iyi,daha ucuz bir eleman bulsa seni kapı dşarı etmekte tereddüt eder mi zannediyorsun.sen de daha iyi bir iş bulunca ona geçeceksin tabi.iş dünyasında herkes yalan söyler,sen de doktora gideceğim de çek git belki daha iyidir,görüşmeden bilemezsin.