Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar bebeğiniz karnınız ne tarafındaydı cinsiyeti ne oldu bende 12 haftalık hamileyim çok merak ediyorum
Buradaki arkadaşlar nub teorisine göre kız demişlerdi, doktor %75 erkek demişti ama sonra kız olduğu kesinleşti ultrason fotoğrafı varsa buraya yukleyin isterseniz anlayan arkadaslar yorum yapacaktım. Bebeğiniz hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Buradaki arkadaşlar nub teorisine göre kız demişlerdi, doktor %75 erkek demişti ama sonra kız olduğu kesinleşti ultrason fotoğrafı varsa buraya yukleyin isterseniz anlayan arkadaslar yorum yapacaktım. Bebeğiniz hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Sağ taraf erkek sol taraf kizMerhaba kızlar bebeğiniz karnınız ne tarafındaydı cinsiyeti ne oldu bende 12 haftalık hamileyim çok merak ediyorum
Benim kızım sağ tarafdaydı şimdi 2.ciye hamileyim sol tarafta bu da cinsiyeti belli değil 10+4 dahaSağ taraf erkek sol taraf kiz
Ben öyle biliyorum kayinvalidem soylediBenim kızım sağ tarafdaydı şimdi 2.ciye hamileyim sol tarafta bu da cinsiyeti belli değil 10+4 daha
Sabah aç karnına dokunduğunda hissediyosun bide doktor muayene ettiğinde hangi tarafa bakıyodu ondan belli oluyoSağda solda oldugunu nasıl anlıyorsunuz benim ilk kızımda kasıklarım doluydu şimdi oglum olacak kasıklarım boş ama ben ne sagda olduğunu ne solda oldugunu hissediyorum