• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba kıslar

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
kıslar ben bişey duydum az yiyerek yani rejim yaparak kilo verilir mi??bazıları veriliyor bazıları verilmiyor diyor aydınlatırsanız sevinirim :16::16::16::16:

verilir tabiki ama miktarı metabolizmaya bağlı
bana uyuz olmayın ama, ben her sabah yarım ekmek sandviç yiyorum mesela, akşamları eşimin iki katı kadar falan yiyorum
dün btn gn evdeydim, 1 tencere makarnayı tek başıma yedim, tost yaptım yedim fıstıklı damak çikolata yedim kahvaltıda da simit yemiştim
yani bu benim normal beslenme alışkanlığım çok sağlıksız biliyorum eşimle de sürekli tartışıyoruz ama yemezsem veya yediklerm karbonhdrat olmazsa ayağa kalkcak halim olmuyo
ama 49 kiloyum, ne yersem yiyim yani, yapmıyo kilo
mesela giderim misafrliğe asla doyupta kalkmam ama herkesin evnde de 5 tabak yemek istenmez ki dmi :)
tencerelerin dibi görünür, çok korkuyrm metabolizmam değişcek ama yeme alışkanlığm böle oldugu için vazgecemicem cok kilo alcm die
metabolizman yavşsa cok zor kilo verrsn, ama bu söylediğndn bşka doğal bi yolu yok zaten

verilir tabiki ama miktarı metabolizmaya bağlı
bana uyuz olmayın ama, ben her sabah yarım ekmek sandviç yiyorum mesela, akşamları eşimin iki katı kadar falan yiyorum
dün btn gn evdeydim, 1 tencere makarnayı tek başıma yedim, tost yaptım yedim fıstıklı damak çikolata yedim kahvaltıda da simit yemiştim
yani bu benim normal beslenme alışkanlığım çok sağlıksız biliyorum eşimle de sürekli tartışıyoruz ama yemezsem veya yediklerm karbonhdrat olmazsa ayağa kalkcak halim olmuyo
ama 49 kiloyum, ne yersem yiyim yani, yapmıyo kilo
mesela giderim misafrliğe asla doyupta kalkmam ama herkesin evnde de 5 tabak yemek istenmez ki dmi :)
tencerelerin dibi görünür, çok korkuyrm metabolizmam değişcek ama yeme alışkanlığm böle oldugu için vazgecemicem cok kilo alcm die
metabolizman yavşsa cok zor kilo verrsn, ama bu söylediğndn bşka doğal bi yolu yok zaten

49 kilomu ne güzel:nazar::nazar: benim metabolizmam çok yavaş ya :14:

yaşam tarzını hepten deiştrmeyi dene bnce
sağlık sorunun yoksa metabolizman doğrudan sana bağlıdır
hani dün ben de btn gn yattm ama normalde öle deilim
düzenli uykuyla başlayabilirsn mesela en basitnden
ben de bebişim olursa koca göbekli olcam :49:

Back