- 15 Mayıs 2019
- 3
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi ilknur2019
-
Kürünü bilmem de ben bu ay bol bol incir yedimMerhaba kızlar incir ve havuç kürü deneyen var mi yakin zamanda ?
Deneyip hamile kalan varsa yazabilir mi? Nasıl uyguladı.
Ben hayıt , incir kürü ve havuç kürü uyguladım ve şuan dört aylık hamileyim. İncir prolaktini yükseltiyor o yüzden hayıtla birlikte kullandım adetin ilk gunu başladım incir kürü ve hayıt kürüne adetim bittikten 3-4 gün sonra incir kürüne havuç kürü ekleyerek kullandım o ay bana vesile oldu ve açıkçası bu ay olmaz dediğim ve hiç stresimjn olmadığı ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba kızlar incir ve havuç kürü deneyen var mi yakin zamanda ?
Deneyip hamile kalan varsa yazabilir mi? Nasıl uyguladı.
Tebrik ederim saglikla bebeğine kavuşursun inşallah. Hayıt nedir bende deneyim nasıl kullandinBen hayıt , incir kürü ve havuç kürü uyguladım ve şuan dört aylık hamileyim. İncir prolaktini yükseltiyor o yüzden hayıtla birlikte kullandım adetin ilk gunu başladım incir kürü ve hayıt kürüne adetim bittikten 3-4 gün sonra incir kürüne havuç kürü ekleyerek kullandım o ay bana vesile oldu ve açıkçası bu ay olmaz dediğim ve hiç stresimjn olmadığı ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gozun aydinn saglikla bebeğine kavuşursun inşallah. Kullandığın ilaclari doktorun mu önerdiBen deneyecektim ama prolaktini yukselttigini duydum o yuzden kullanmadim ama inofolic combi ilaciylar 3 kere hamile kaldim 1 dis gebelik oldu biri kimyasal suanda hamileyim ama daha yeni ogrendim
Yok canim normalde pcolular icin bi folik asit ama ilac degil takviye ustunde de yaziyor zaten ben gunde 1 tane iciyordumGozun aydinn saglikla bebeğine kavuşursun inşallah. Kullandığın ilaclari doktorun mu önerdi
Hayıt bir tohum . Hormonları dengeliyor prolaktini düşürüyor östrojeni arttırıp doğurganlığı arttırıyor. Ben bitkisel konsantresini kullandım agnucaston. İsterseniz internetten bir araştırın kullanıp faydasını gören çok kişi var. Miyomunuz falan varsa kullanmayın. Benim doktorum bitkisel şeylerden hiç hoşlanmıyo ben isrartedince iyi kullan bakalım bir terslik olursa hemen gel demişti ben melegimle gittimTebrik ederim saglikla bebeğine kavuşursun inşallah. Hayıt nedir bende deneyim nasıl kullandin
Doğru sıralama bu. Soğan kürü rahmi temizliyor, incir kürü yumurtakalitesini ve yumurtlamayı arttırıyorBende ilk olarak soğan kürünü deneyeceğim. Sonrasında incir ve havuç kürünü düşünüyorum
Ben soğan kürü ile başlamak istedim ama midem kötü olunca 4. Gün bırakmak zorunda kaldım.Kızlar bitkisel takviyeler iyi hoş da ben soğan kürü yaptığım aydan beri bütün hormonlarım alt üst oldu bu normal mi?
Kullandigim ay iki hafta adetim gecikti, ilaçla geldi. Bu ay da 5 gün oldu lekelenme yasiyorum ama daha adet göremedim, keşke yapmasaydım çünkü âdetlerim düzenli idiBen soğan kürü ile başlamak istedim ama midem kötü olunca 4. Gün bırakmak zorunda kaldım.
Hormonlarim alt üst oldu derken tam olarak neler yasadiniz. Yani adet söktürücü özelliği var ama bazılarında 4-5 gün gecikme yaptığı da olmuş
Bir Dr a gidin benceKullandigim ay iki hafta adetim gecikti, ilaçla geldi. Bu ay da 5 gün oldu lekelenme yasiyorum ama daha adet göremedim, keşke yapmasaydım çünkü âdetlerim düzenli idi
Gittim ama ilgilenmedi hamilelik testi istedi tabiki negatif yarın kontrole gideceğim ne diyecek bakalımBir Dr a gidin bence
Soğan kürü yaptım vs deseydiniz keşke onlar nelere sebep olabileceğini daha iyi bilirler ama çok önemli bir durum değildir diye düşünüyorum inşallahGittim ama ilgilenmedi hamilelik testi istedi tabiki negatif yarın kontrole gideceğim ne diyecek bakalım
Söyledim canım soğan faydali bir besindir en fazla kotu kokarsın vs dedi.Soğan kürü yaptım vs deseydiniz keşke onlar nelere sebep olabileceğini daha iyi bilirler ama çok önemli bir durum değildir diye düşünüyorum inşallah
Tabi kürden dolayı olabilir neticede herkesin vücudu farklı. Başka bir doktora daha görünün belki farklı bir fikri olan çıkar. İnşallah kısa sürede düzene girerSöyledim canım soğan faydali bir besindir en fazla kotu kokarsın vs dedi.
Ama ben kürden oldu diye düşünüyorum.
Inşallah çok teşekkür ederim.Tabi kürden dolayı olabilir neticede herkesin vücudu farklı. Başka bir doktora daha görünün belki farklı bir fikri olan çıkar. İnşallah kısa sürede düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?