Merhaba incir ve havuç kürü deneyen var mi yakin zamanda ?

ilknur2019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
3
1
1
37
Merhaba kızlar incir ve havuç kürü deneyen var mi yakin zamanda ?
Deneyip hamile kalan varsa yazabilir mi? Nasıl uyguladı.

Ben deneyecektim ama prolaktini yukselttigini duydum o yuzden kullanmadim ama inofolic combi ilaciylar 3 kere hamile kaldim 1 dis gebelik oldu biri kimyasal suanda hamileyim ama daha yeni ogrendim

Merhaba kızlar incir ve havuç kürü deneyen var mi yakin zamanda ?
Deneyip hamile kalan varsa yazabilir mi? Nasıl uyguladı.
Ben hayıt , incir kürü ve havuç kürü uyguladım ve şuan dört aylık hamileyim. İncir prolaktini yükseltiyor o yüzden hayıtla birlikte kullandım adetin ilk gunu başladım incir kürü ve hayıt kürüne adetim bittikten 3-4 gün sonra incir kürüne havuç kürü ekleyerek kullandım o ay bana vesile oldu ve açıkçası bu ay olmaz dediğim ve hiç stresimjn olmadığı ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tebrik ederim saglikla bebeğine kavuşursun inşallah. Hayıt nedir bende deneyim nasıl kullandin

Ben deneyecektim ama prolaktini yukselttigini duydum o yuzden kullanmadim ama inofolic combi ilaciylar 3 kere hamile kaldim 1 dis gebelik oldu biri kimyasal suanda hamileyim ama daha yeni ogrendim
Gozun aydinn saglikla bebeğine kavuşursun inşallah. Kullandığın ilaclari doktorun mu önerdi

Tebrik ederim saglikla bebeğine kavuşursun inşallah. Hayıt nedir bende deneyim nasıl kullandin
Hayıt bir tohum . Hormonları dengeliyor prolaktini düşürüyor östrojeni arttırıp doğurganlığı arttırıyor. Ben bitkisel konsantresini kullandım agnucaston. İsterseniz internetten bir araştırın kullanıp faydasını gören çok kişi var. Miyomunuz falan varsa kullanmayın. Benim doktorum bitkisel şeylerden hiç hoşlanmıyo ben isrartedince iyi kullan bakalım bir terslik olursa hemen gel demişti ben melegimle gittim

Kızlar bitkisel takviyeler iyi hoş da ben soğan kürü yaptığım aydan beri bütün hormonlarım alt üst oldu bu normal mi?

Kızlar bitkisel takviyeler iyi hoş da ben soğan kürü yaptığım aydan beri bütün hormonlarım alt üst oldu bu normal mi?
Ben soğan kürü ile başlamak istedim ama midem kötü olunca 4. Gün bırakmak zorunda kaldım.
Hormonlarim alt üst oldu derken tam olarak neler yasadiniz. Yani adet söktürücü özelliği var ama bazılarında 4-5 gün gecikme yaptığı da olmuş

Kullandigim ay iki hafta adetim gecikti, ilaçla geldi. Bu ay da 5 gün oldu lekelenme yasiyorum ama daha adet göremedim, keşke yapmasaydım çünkü âdetlerim düzenli idi

Soğan kürü yaptım vs deseydiniz keşke onlar nelere sebep olabileceğini daha iyi bilirler ama çok önemli bir durum değildir diye düşünüyorum inşallah
Söyledim canım soğan faydali bir besindir en fazla kotu kokarsın vs dedi.
Ama ben kürden oldu diye düşünüyorum.

Söyledim canım soğan faydali bir besindir en fazla kotu kokarsın vs dedi.
Ama ben kürden oldu diye düşünüyorum.
Tabi kürden dolayı olabilir neticede herkesin vücudu farklı. Başka bir doktora daha görünün belki farklı bir fikri olan çıkar. İnşallah kısa sürede düzene girer

Kızlar soğan kürüne ne zaman incir ve havuç kürüne ne zaman başlamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…