- 23 Kasım 2019
- 12
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Emine111555
Merhaba ben incir kürü denemek istiyorum.Ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.Lutfen biliyorsaniz yazin .Şimdiden teşükkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kılın havuç ve incir kürü yapmıştım o ay hamile kaldım ama malesef düşük oldu ha bu arada kistti olanlara önerilmiyor diye biliyorumMerhaba ben incir kürü denemek istiyorum.Ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.Lutfen biliyorsaniz yazin .Şimdiden teşükkürler.
ben değil ama eltim çok yedi. eşi yemedi ve 2 3 ay sonra 5 yıllık hasret son buldu ve hamile kaldıMerhaba ben incir kürü denemek istiyorum.Ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.Lutfen biliyorsaniz yazin .Şimdiden teşükkürler.
Allaha cok sukur Tebrik ederim sizi.İnsallah sag salim bebeginizi kucaginiza alirsiniz.Prolaktini yukseltiyor diyorlar İncir kuru.O yuzden biraz korkuyorum bende(((Ben ve eşim her gün incir yemiştik yazın köyde, anında hamile kaldım. Eşimde varikosel vardı, ameliyat olunca hamile kalırsın demişti doktor ama ameliyata gerek kalmadan hamile kaldım. Tabi ben incirden olduğunu sonradan anladım.
İnsallah yine olur endiselenmeyin .Allah buyuktur. Bende doktor polikistik over dedi ama dediki tamda olarak sende bu degil vallaha bilemedim.Simdi sogan kuru yapiyorum insallah sonrada İncir kuru yapmak istiyorum.İnsallah hayri olurBende kılın havuç ve incir kürü yapmıştım o ay hamile kaldım ama malesef düşük oldu ha bu arada kistti olanlara önerilmiyor diye biliyorum
Allaha sukur.Cok tesekkur ederim bakip gecmediginiz icin.Bende denemek istiyorum insallah hayrini gorurumben değil ama eltim çok yedi. eşi yemedi ve 2 3 ay sonra 5 yıllık hasret son buldu ve hamile kaldı
Cümlemizden ne demek ben de 3 yıldır evliyim ve hala anne olamadım maalesef RABBİm dileyen herkese nasip etsin incir kürünü nasıl yapıyorsunuz ?Allaha sukur.Cok tesekkur ederim bakip gecmediginiz icin.Bende denemek istiyorum insallah hayrini gorurum
Amin canım inş şuan hamileyim çok şükür sağlıkla gelsin inş sana da nasip olsun en koşa zaman daİnsallah yine olur endiselenmeyin .Allah buyuktur. Bende doktor polikistik over dedi ama dediki tamda olarak sende bu degil vallaha bilemedim.Simdi sogan kuru yapiyorum insallah sonrada İncir kuru yapmak istiyorum.İnsallah hayri olur
Cok sevindim bunu duymama cok. Ne kadar sonra hamile kaldin ve baska neler yaptin?))) Amin Amin İnsallahAmin canım inş şuan hamileyim çok şükür sağlıkla gelsin inş sana da nasip olsun en koşa zaman da
9tane inciri bolup 15dakika kaynatiyorum 3 tane havucu bolup 20dk kaynatiyorum soguduktan sonra karistirip iciyorsun.gunde iki kez olmaliCümlemizden ne demek ben de 3 yıldır evliyim ve hala anne olamadım maalesef RABBİm dileyen herkese nasip etsin incir kürünü nasıl yapıyorsunuz ?
Cok sukur sevindim senin adina cok. Bende baslamak istiyorum hayirlisiyla sadece prolaktini yukseltiyor diyorlar ondan biraz korkuyorumBen ve eşim her gün incir yemiştik yazın köyde, anında hamile kaldım. Eşimde varikosel vardı, ameliyat olunca hamile kalırsın demişti doktor ama ameliyata gerek kalmadan hamile kaldım. Tabi ben incirden olduğunu sonradan anladım.
Canım bende korunmasız 7 ay sonra incir kürü hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu sonra adet olmadan tekrar hamile kaldım bu sefer kimyasal gebelik oldu rahmim kalınlaştıpı için kürtaj oldum daha sonra 3 ay korundum korunmayı bıraktığım ay iyi bir doktora gittim bana birçok vitamin ve klomen verdi bende doktoruma sorarak her sabah aç karınla bir su bardağı soğan suyu içtim (soğan kürü İbrahim Saraçoğlu tarifi ) 15 gün boyunca ve o ay hamile kaldım şuan 5 aylığım bitkisel şeylere kesinlikle inanıyorum benden sonra da incir ve soğan yapan arkadaşlarım oldu onlarda hamiş inş senden de güzel haber gelirCok sevindim bunu duymama cok. Ne kadar sonra hamile kaldin ve baska neler yaptin?))) Amin Amin İnsallah
hımm benim eltim daha farklı yapıyor bir veya iki inciri akşamdan hakiki zeytinyağına bırakıyor gündüz yiyor bunu uzunca bir zaman yaptı9tane inciri bolup 15dakika kaynatiyorum 3 tane havucu bolup 20dk kaynatiyorum soguduktan sonra karistirip iciyorsun.gunde iki kez olmali
Canım bende korunmasız 7 ay sonra incir kürü hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu sonra adet olmadan tekrar hamile kaldım bu sefer kimyasal gebelik oldu rahmim kalınlaştıpı için kürtaj oldum daha sonra 3 ay korundum korunmayı bıraktığım ay iyi bir doktora gittim bana birçok vitamin ve klomen verdi bende doktoruma sorarak her sabah aç karınla bir su bardağı soğan suyu içtim (soğan kürü İbrahim Saraçoğlu tarifi ) 15 gün boyunca ve o ay hamile kaldım şuan 5 aylığım bitkisel şeylere kesinlikle inanıyorum benden sonra da incir ve soğan yapan arkadaşlarım oldu onlarda hamiş inş senden de güzel haber gelir
[/QUO
İnsallah Canim Amin.Tesekkur ederim.İyiki buraya yazdim sizleri tanidim.Bende şimdi sadece bitkisel şeyler yapiyorum.Biz 8ay korunduk şimdi 4 aydir korunmayi birakmişiz.Ama doktor bende olan sorunun yumurtaligin kalitesinin dusuk olmasini soyluyor yani çatliyor ama iyi kalitede çatlamiyor.Sorun oymuş(((( Ve ben şuan bitkisel yollarla cozumunu aramaya calisiyorum(((Canım bende korunmasız 7 ay sonra incir kürü hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu sonra adet olmadan tekrar hamile kaldım bu sefer kimyasal gebelik oldu rahmim kalınlaştıpı için kürtaj oldum daha sonra 3 ay korundum korunmayı bıraktığım ay iyi bir doktora gittim bana birçok vitamin ve klomen verdi bende doktoruma sorarak her sabah aç karınla bir su bardağı soğan suyu içtim (soğan kürü İbrahim Saraçoğlu tarifi ) 15 gün boyunca ve o ay hamile kaldım şuan 5 aylığım bitkisel şeylere kesinlikle inanıyorum benden sonra da incir ve soğan yapan arkadaşlarım oldu onlarda hamiş inş senden de güzel haber gelir
Ben bu incir kurunu İbrahim saracoglundan duydum arastirdim internetde baska kür yoktu o yuzden bundan yapmayi dusunuyorum.Ama zeytinyagi olani duymadim hichımm benim eltim daha farklı yapıyor bir veya iki inciri akşamdan hakiki zeytinyağına bırakıyor gündüz yiyor bunu uzunca bir zaman yaptı
Merhaba,bebeğiniz hayirli olsunKızlar merhabalar ben de yeni başladım buna. Kürü uygulayıp hamile kalan varsa yazabilir mi moral olur bize de
Kullanıp da mı hamile kaldınız acaba?Kızlar merhabalar ben de yeni başladım buna. Kürü uygulayıp hamile kalan varsa yazabilir mi moral olur bize de