• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba incir kürüyle hamile kalan oldu mu?Lütfen yaziniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ve eşim her gün incir yemiştik yazın köyde, anında hamile kaldım. Eşimde varikosel vardı, ameliyat olunca hamile kalırsın demişti doktor ama ameliyata gerek kalmadan hamile kaldım. Tabi ben incirden olduğunu sonradan anladım.

Merhaba ben incir kürü denemek istiyorum.Ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.Lutfen biliyorsaniz yazin .Şimdiden teşükkürler.
Bende kılın havuç ve incir kürü yapmıştım o ay hamile kaldım ama malesef düşük oldu ha bu arada kistti olanlara önerilmiyor diye biliyorum

Ben ve eşim her gün incir yemiştik yazın köyde, anında hamile kaldım. Eşimde varikosel vardı, ameliyat olunca hamile kalırsın demişti doktor ama ameliyata gerek kalmadan hamile kaldım. Tabi ben incirden olduğunu sonradan anladım.
Allaha cok sukur Tebrik ederim sizi.İnsallah sag salim bebeginizi kucaginiza alirsiniz.Prolaktini yukseltiyor diyorlar İncir kuru.O yuzden biraz korkuyorum bende(((

Bende kılın havuç ve incir kürü yapmıştım o ay hamile kaldım ama malesef düşük oldu ha bu arada kistti olanlara önerilmiyor diye biliyorum
İnsallah yine olur endiselenmeyin .Allah buyuktur. Bende doktor polikistik over dedi ama dediki tamda olarak sende bu degil vallaha bilemedim.Simdi sogan kuru yapiyorum insallah sonrada İncir kuru yapmak istiyorum.İnsallah hayri olur

İnsallah yine olur endiselenmeyin .Allah buyuktur. Bende doktor polikistik over dedi ama dediki tamda olarak sende bu degil vallaha bilemedim.Simdi sogan kuru yapiyorum insallah sonrada İncir kuru yapmak istiyorum.İnsallah hayri olur
Amin canım inş şuan hamileyim çok şükür sağlıkla gelsin inş sana da nasip olsun en koşa zaman da

Cok sukur sevindim senin adina cok. Bende baslamak istiyorum hayirlisiyla sadece prolaktini yukseltiyor diyorlar ondan biraz korkuyorum

Cok sevindim bunu duymama cok. Ne kadar sonra hamile kaldin ve baska neler yaptin?))) Amin Amin İnsallah
Canım bende korunmasız 7 ay sonra incir kürü hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu sonra adet olmadan tekrar hamile kaldım bu sefer kimyasal gebelik oldu rahmim kalınlaştıpı için kürtaj oldum daha sonra 3 ay korundum korunmayı bıraktığım ay iyi bir doktora gittim bana birçok vitamin ve klomen verdi bende doktoruma sorarak her sabah aç karınla bir su bardağı soğan suyu içtim (soğan kürü İbrahim Saraçoğlu tarifi ) 15 gün boyunca ve o ay hamile kaldım şuan 5 aylığım bitkisel şeylere kesinlikle inanıyorum benden sonra da incir ve soğan yapan arkadaşlarım oldu onlarda hamiş inş senden de güzel haber gelir

9tane inciri bolup 15dakika kaynatiyorum 3 tane havucu bolup 20dk kaynatiyorum soguduktan sonra karistirip iciyorsun.gunde iki kez olmali
hımm benim eltim daha farklı yapıyor bir veya iki inciri akşamdan hakiki zeytinyağına bırakıyor gündüz yiyor bunu uzunca bir zaman yaptı

Canım bende korunmasız 7 ay sonra incir kürü hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu sonra adet olmadan tekrar hamile kaldım bu sefer kimyasal gebelik oldu rahmim kalınlaştıpı için kürtaj oldum daha sonra 3 ay korundum korunmayı bıraktığım ay iyi bir doktora gittim bana birçok vitamin ve klomen verdi bende doktoruma sorarak her sabah aç karınla bir su bardağı soğan suyu içtim (soğan kürü İbrahim Saraçoğlu tarifi ) 15 gün boyunca ve o ay hamile kaldım şuan 5 aylığım bitkisel şeylere kesinlikle inanıyorum benden sonra da incir ve soğan yapan arkadaşlarım oldu onlarda hamiş inş senden de güzel haber gelir
[/QUO
İnsallah Canim Amin.Tesekkur ederim.İyiki buraya yazdim sizleri tanidim.Bende şimdi sadece bitkisel şeyler yapiyorum.Biz 8ay korunduk şimdi 4 aydir korunmayi birakmişiz.Ama doktor bende olan sorunun yumurtaligin kalitesinin dusuk olmasini soyluyor yani çatliyor ama iyi kalitede çatlamiyor.Sorun oymuş(((( Ve ben şuan bitkisel yollarla cozumunu aramaya calisiyorum(((

hımm benim eltim daha farklı yapıyor bir veya iki inciri akşamdan hakiki zeytinyağına bırakıyor gündüz yiyor bunu uzunca bir zaman yaptı
Ben bu incir kurunu İbrahim saracoglundan duydum arastirdim internetde baska kür yoktu o yuzden bundan yapmayi dusunuyorum.Ama zeytinyagi olani duymadim hic

Kızlar merhabalar ben de yeni başladım buna. Kürü uygulayıp hamile kalan varsa yazabilir mi moral olur bize de

Kızlar merhabalar ben de yeni başladım buna. Kürü uygulayıp hamile kalan varsa yazabilir mi moral olur bize de
Merhaba,bebeğiniz hayirli olsun 🙏konunun üzerinde biraz geçmiş ama sormak istedim incir kürü yaptığınız ay mı hamile kaldınız ben de denemek istiyorum da ☺

Back