Merhaba ikili trama testim de sekerim yüksek cıktı

Nisa12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
12
1
26
Merhaba ikli trama testim de sekerim yüksek cıktı ne yapmalıyım rsikş yazdı kgaıda kafam karıstı

Buda testim arkadaslar

Eklentiler

• IMG-20200911-WA0004.jpg
    IMG-20200911-WA0004.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 65
İkili testte şeker bakılmıyor, şekerle ilgisi yok. Sizin riskiniz de çok yüksek değil, 1000 küsürde bir ihtimal çıkmış. Perinatolojiye yönlendirmiş herhalde, bir de orada muayene olun ama korkmayın binde 999,9 ihtimalle bir şey çıkmayacak :)

sikinti yapma dr takininde ol duzenli yuruyus ,su icmek ve saglikli beslenme ile Allahin izniyle bir sikinti yasamazsin 🤲💞

Bugince böyle cıktı anlamadım birsey

Eklentiler

• IMG_20200914_174723.jpg
    IMG_20200914_174723.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 54
Sıvı almaya gerek yok dedi detaylı ultrasonla bakacak 2 hafta sonra ne dedikleri belli degil ki ikilemde bırakıyor ne bir cewap yok özele gittim sıkıntı yok sacmalamjslar seni sıkıntıya sokmalar dedi ama bnim kafam karısık

anladigim kadariyla bebeginiz hangi organlarina bakildigini ve taramasini gosteriyor bir sikinti olsaydi daha ayrintilj bir yazi yazmasi gerekirdi diyedusunuyorum.. gonlunu ferah tut lutfen ..bir dr kalma ..sag saglim yavrunu kucagina almani dilerim..

Sıvı almaya gerek yok dedi detaylı ultrasonla bakacak 2 hafta sonra ne dedikleri belli degil ki ikilemde bırakıyor ne bir cewap yok özele gittim sıkıntı yok sacmalamjslar seni sıkıntıya sokmalar dedi ama bnim kafam karısık
moralini hemen bozma kuzun herseyi hissediyor ..ama unutma herseyden once senin ruh ve beden sagligin sen ne kadar iyi olursan yavrunda o kadar iyi olacaktir..sadece eger kafanda halen suphe varsa mutlaka iyi bir dr daha git derim 🦋💞

nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda bu konularda en iyi bence hastane zeynep kamildir isterseniz birde ordan randevu alip,birde orda gosterin yada detayliyi orda cektirin ..kalbini ferah tut..guzel haberlerini bekliyorum canim..

X