Merhaba hanımlar

zaza1212

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
47
-7
36
Kızlar merhaba bugün beta HCG 3.8 çıktı doktor hamile değilsin dedi sonra da belki hamilelik başlangıcı da olabilir dedi bir hafta sonra testi tekrarlaması istedi ama ben çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan bana yaza bilir mi rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-08-22-03-32-380_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-12-08-22-03-32-380_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar merhaba bugün beta HCG 3.8 çıktı doktor hamile değilsin dedi sonra da belki hamilelik başlangıcı da olabilir dedi bir hafta sonra testi tekrarlaması istedi ama ben çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan bana yaza bilir mi rica etsem
Başlangıç olabilir, BAT ne zaman

Şuan sonuca göre hamile değilsiniz ama bu testi adet döngünüzün kaçıncı günü yaptığınız önemli. Henüz adet olmadıysanız artma şansı daha yüksektir.

Canım crp de yükselmiş. Enfeksiyon demek ona da dikkat eğer hamilelik varsa riskli. 2 gün sonra hem crp hem beta keisn baktır ona göre tedavini ol

Beklemekten başka seçenek yok malesf inşallah hamilesinizdir 🤗 en kötü yarın veya diğer gün tekrar edin testi en sağlıklisi 48 saat sonra aynı yerde yapmanız

Henüz adet olmadım 10 gün var daha kasık ağrıları bulantı şikayeti ile gittim acilde yapıldı önce hamile değilsin dedi sonra başlangıç olabilir dedi bir hafta sonra tekrarla dedi ama ben çok merak ettim belki bilen biri bana yardımcı olabilir dedim

Henüz adet olmadım 10 gün var daha kasık ağrıları bulantı şikayeti ile gittim acilde yapıldı önce hamile değilsin dedi sonra başlangıç olabilir dedi bir hafta sonra tekrarla dedi ama ben çok merak ettim belki bilen biri bana yardımcı olabilir dedim
Dediğim gibi test sonucunuz 5in altında olduğu için gebelik kabul edilmiyor ama gününüze daha olduğu için de bence testi tekrarlamakta fayda var. Doktorun dediği gibi başlangıç olabilir. Ve değeriniz de artabilir🙏 umarım gönlünüzdeki olur🌸

X