- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 37
-
- Konu Sahibi perihan yay
Onun fiyatlarını anlamadım ben yaGünlük temizleme, tonik, serum, krem
Haftalık olarak peeling ve maske
Makyajda da su bazlı ürünler kullanın
Durumunuz uygunsa jane iredale markası çok iyidir
Hem de sağlıklı içeriği var
420 civarı sanırımOnun fiyatlarını anlamadım ben ya
Bbsine bakıyorum 150
Bı bakiyorum420
Bı bakıyorum 190
makyajlı olayım diye bir cümle var mı yukarda ? cilt kusurunu örtmek istiyorm diyorm makyajlı olmak istedğimi nerden çıkardınız ?Kusur dediginiz nedir bilmem ama makyaj pek kusur kapatmaz bence profesyonel yapilmadikça, zaten hem bisey surmeyeyim ama makyajli olayim diye birsey nasil olur bilmem.
Kusurunuz neyse onu tedavi ettirin.
ne serumu ?Günlük temizleme, tonik, serum, krem
ve daha uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı ? :)Günlük temizleme, tonik, serum, krem
Yüz serumune serumu ?
Renkli güneş kremleri bar fondöten gibive daha uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı ? :)
33 cük :)Yüz serumu
Nemlendiricinin altına kullanılıyor genelde
Gerçi yaşınız da önemli 20lerdeyseniz çok da şart değil
30u geçtiyseniz hafiften başlasanız iyi olur ilerisi için33 cük :)
en azından yalnız olmadğımı öğrenmiş oldum birebir beni yazmışsınz çokkk teşekkür edermCilt kusurundan kastınız lekeler falan mı? Onları mı kapatmak istiyorsunuz?
Açıkçası benim de cildim aşırı yağlı. Çay ağacı yağı içeren temizleyici ürünler ve kremler iyi geliyor biraz ama sadece çene kısmını hafiften kurutuyor. Cildim yağ üretmeyi çok seviyor. Temizledikten maksimum bir saat sonra yine yağlı oluyor. Sürekli parlarım.Onu böyle kabul ettim çünkü yapacak bir şey yok. Krem hayatta süremem, su bazıları bile. Fondöten falan hayal zaten, o yağla akıyor. Makyaj yaparım ama kapatici, fondöten, pudra kullanmam hiç. Göz makyajı yaparım, ruju çok severim. Güneş kremi bile kullanamıyorum ben ya, dertlendim.
Valla bilmiyorum sorunuzun cevabını. Bir yağ üreticisi olarak yazmak istedim galiba öyle.
Zamanında bunun için çok doktora gittim ama faydasız. Düzenli temizlik işte yapabildiğim. Çay ağacı yağı güzel bir arkadaş.
makyajlı olayım diye bir cümle var mı yukarda ? cilt kusurunu örtmek istiyorm diyorm makyajlı olmak istedğimi nerden çıkardınız ?