• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık merhaba hanımlar,

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hacerbayrammm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2017
29
17
8
30
Hamile kalmak istiyorum. Bu ay korunmadım ve aksine hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum. Doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum ama bu şekilde ilaç kullanarak hamile kalabilir miyim bilmiyorum. Folik asit de kullanıyordum üstelik. Kullandığım ilaçlar gebe kalmamı engeller mi sizce kızlar?

Doktorunuzun bilgis var mı ? İlaçları yazarken gebelik durumunda herhangibir zararı olup olmadığını sordunuz mu ?
Hamile kalmak istiyorum. Bu ay korunmadım ve aksine hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum. Doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum ama bu şekilde ilaç kullanarak hamile kalabilir miyim bilmiyorum. Folik asit de kullanıyordum üstelik. Kullandığım ilaçlar gebe kalmamı engeller mi sizce kızlar?

Gebeliğe engel bir durum teşkil eder mi bilemem ama gebelik durumunda c katagorisinin dışında ilaç kullanılmamalı .. Önce bir hastalığınızı atlatın bebek için çalışmalara öyle devam etmeniz daha sağlıklı .. Ya da en azından sağlık ocağındaki bir hekimden fikir alın .. Niyetiniz hayrolsun şimdiden :KK200:

Back