Adete ne kadar kaldı2 gün sonra mı versem yoksa adet tarihim geçince mi bilemedim
Kadın doğum izinli dahiliyeden kan verdim teşekkür ederimDoktorunuz bişey demedi mi,ben bu deneyimi yaşamadım bilemiyorum.Ama çoğu kişi 2 gin sonraki değerlerine bakıyor 2 katı artması bekleniyor.Sizin içinde sağlıklı bir gebelik dilerim inaşallah
Canım bende test yaptım benimkide silik çıktı adetim 1 gün gecikti acaba hamilemiyimMerhaba hanimlar test yptim iki kez silik cikti ikinci çizgi gebelik varmi sizce adet günüm 3gun gecti
Evet hamilesinz bende 24 değerle öğrenmiştmVarmi sizce sonucu attim
34 cikti hg
Kan testi ver var gibi cnm kesinleştrCanım bende test yaptım benimkide silik çıktı adetim 1 gün gecikti acaba hamilemiyimEki Görüntüle 3548017 Eki Görüntüle 3548019 bende
Kasik ağrılarım vardı çok bel ağrısı lekelenmeBaşka belirtileriniz olmuş muydu,belirtisiz miydi yoksa
Bu testler yanıltmiyo kesinlikle vardır ama çok erkn oluyo bnm mesela bir haftalik ciktoCanım bende test yaptım benimkide silik çıktı adetim 1 gün gecikti acaba hamilemiyimEki Görüntüle 3548017 Eki Görüntüle 3548019
Kaset testte bir şey çıkmadı ama çok erken olduğundan mı acaba benim aklıma o çok karıştırdıBu testler yanıltmiyo kesinlikle vardır ama çok erkn oluyo bnm mesela bir haftalik cikto
Çok teşekkür ederim adet 3gun geçti lekeleme vardı korktum test yptim silik cikti iki kzAyy tebrik ederim hamilesinizbelirtileriniz neydi
Benimde reglim 3 gün gecikti basım dönüyor her zmaan akıntım yok kuruyum. Test yaptım silik çıktı ikinciyi yaptım negatif sonra bidaha yaptım gölgeli çıktı belli belirsizÇok teşekkür ederim adet 3gun geçti lekeleme vardı korktum test yptim silik cikti iki kz
Gebesin ama daha çok yeni hergun test yapmana gerek yok hafta sonu geldi zaten adet tarihin geçsin de ondan sonra iki günde bı bak 3000civarinda doktora gidersen keseni görürsün vitaminlerine başlarsın, şimdiden bakmaya başlarsan boşuna uzun süre ugrasirsin bekle adetin geçsin sonra bakarsın iki günde bı, hayırlı olsunKan değerim 15.74 çıktı sizce gebelik var mı
Teşekkür ederim dediğiniz gibi adet tarihimin geçmesini beklicemGebesin ama daha çok yeni hergun test yapmana gerek yok hafta sonu geldi zaten adet tarihin geçsin de ondan sonra iki günde bı bak 3000civarinda doktora gidersen keseni görürsün vitaminlerine başlarsın, şimdiden bakmaya başlarsan boşuna uzun süre ugrasirsin bekle adetin geçsin sonra bakarsın iki günde bı, hayırlı olsun
Evet gttim kanda var pozitif cikti dedi ultrason da cikmadi 1haftalik cunkuVar gibi canım bunda da diğerinde de siliklik var. Kan cermelisin
Ayy hayırlı olsun bende geçen ay ocağın 21 inde oldum bu ay 2 gün gecikti adetime 10 gün kala cok şey yaşadım ama şuan kasık ağrısı mide bulantısı belim ağrıyor test yapsam mı bilemiyorum bekliyesim de geliyor ama merakta ediyorum :)Canım bende test yaptım benimkide silik çıktı adetim 1 gün gecikti acaba hamilemiyimEki Görüntüle 3548017 Eki Görüntüle 3548019
Canım adetin geciktiyse bir dene şansınıAyy hayırlı olsun bende geçen ay ocağın 21 inde oldum bu ay 2 gün gecikti adetime 10 gün kala cok şey yaşadım ama şuan kasık ağrısı mide bulantısı belim ağrıyor test yapsam mı bilemiyorum bekliyesim de geliyor ama merakta ediyorum :)
Canım adetin geciktiyse bir dene şansını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?