Merhaba hanimlar iki kez test yptim silik cikti gebelik vsrmidjr sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi fh18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorunuz bişey demedi mi,ben bu deneyimi yaşamadım bilemiyorum.Ama çoğu kişi 2 gin sonraki değerlerine bakıyor 2 katı artması bekleniyor.Sizin içinde sağlıklı bir gebelik dilerim inaşallah
Kadın doğum izinli dahiliyeden kan verdim teşekkür ederim

Kaset test yaptım onda tek çizgi çıktı daha çok yeni olduğundan çıkmaması normalmidir 1 gün geciktim daha

Ayy tebrik ederim hamilesiniz belirtileriniz neydi

Çok teşekkür ederim adet 3gun geçti lekeleme vardı korktum test yptim silik cikti iki kz
Benimde reglim 3 gün gecikti basım dönüyor her zmaan akıntım yok kuruyum. Test yaptım silik çıktı ikinciyi yaptım negatif sonra bidaha yaptım gölgeli çıktı belli belirsiz

Kan değerim 15.74 çıktı sizce gebelik var mı
Gebesin ama daha çok yeni hergun test yapmana gerek yok hafta sonu geldi zaten adet tarihin geçsin de ondan sonra iki günde bı bak 3000civarinda doktora gidersen keseni görürsün vitaminlerine başlarsın, şimdiden bakmaya başlarsan boşuna uzun süre ugrasirsin bekle adetin geçsin sonra bakarsın iki günde bı, hayırlı olsun

Teşekkür ederim dediğiniz gibi adet tarihimin geçmesini beklicem

Canım adetin geciktiyse bir dene şansını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…