Çok teşekkür ederim bugun kac vereceğim bakın ilk yaptığım testte buyduEvet gebelik var iki tane testte silikse, hayırlısı olsun, kan verirsen kanda çıkar, hayırlısı olsun
Hayırlı olsun var gözüküyorMerhaba hanimlar test yptim iki kez silik cikti ikinci çizgi gebelik varmi sizce adet günüm 3gun gecti
Vercm bugün insall
Hayırlı olsun var gözüküyormarkaları ne acaba bende yaptım bugün benimde 3.gunum gecikmede. Ama biri silik diğeri negatif çıktı
34 cikti hgMerhaba yumurta takıbı yapmişmıydınız adetınız ne zmn acaba
Kan değerim 15.74 çıktı sizce gebelik var mıEvet gebelik var iki tane testte silikse, hayırlısı olsun, kan verirsen kanda çıkar, hayırlısı olsun
Sağlıkla ilerlesin inşallah,zaten kan takibi yapar 2 gin sonra doktorunuzBenim de 15 çıktı bir ebeye sordum henüz çok yeni dedi ama bilemedim
Evet adet olmadım 3gun gectikHayırlısı olsunbelirtileriniz var mıydı acaba
2 gün sonra mı versem yoksa adet tarihim geçince mi bilemedimSağlıkla ilerlesin inşallah,zaten kan takibi yapar 2 gin sonra doktorunuz
Doktorunuz bişey demedi mi,ben bu deneyimi yaşamadım bilemiyorum.Ama çoğu kişi 2 gin sonraki değerlerine bakıyor 2 katı artması bekleniyor.Sizin içinde sağlıklı bir gebelik dilerim inaşallah2 gün sonra mı versem yoksa adet tarihim geçince mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?