• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim doktorumdan memnun değilim Antalya'da onerebileceginiz kadın doğum var mı ?

burcu atalay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
4
3
1
29
Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim. İlk gittiğimiz de küçük olduğu için keseyi göremedi doktor. Ve bir sürü test istedi. Tanıdığım gebe arkadaslarimin hiç biri bu kadar test yaptırmamış. Son gittiğimde de başka testler istedi. Biraz oyalıyor gibi kalp atışını dinleyemedik 5.5 haftalık dedi. Doktora pek guvenemedim. Siz hangi hastanede doğum yaptınız. Bebeğim sağlıklı olsun muane ücreti falan sıkıntı değil. En iyi doktor hangisi Antalya da ve tabi bütün olanaklara sahip bir hastane de olması da önemli bebek yoğun bakımı gibi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏

Ben Antalya Serik teyim Anadolu Hastanesi'ne gidiyorum Mehmet Öztürkmene çok iyi bir Dr tavsiye ederim. Antalya içi de Vitale hastanesini öneririm

Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim. İlk gittiğimiz de küçük olduğu için keseyi göremedi doktor. Ve bir sürü test istedi. Tanıdığım gebe arkadaslarimin hiç biri bu kadar test yaptırmamış. Son gittiğimde de başka testler istedi. Biraz oyalıyor gibi kalp atışını dinleyemedik 5.5 haftalık dedi. Doktora pek guvenemedim. Siz hangi hastanede doğum yaptınız. Bebeğim sağlıklı olsun muane ücreti falan sıkıntı değil. En iyi doktor hangisi Antalya da ve tabi bütün olanaklara sahip bir hastane de olması da önemli bebek yoğun bakımı gibi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
Kendi tecrübem değil, çünkü Antalya'da değilim ancak adını sıkça duyduğum Murat Doruk var. Topçular tarafında olması lazım. Arkadaşım kendisinden çok memnundu.
Yalnız bu anlattıklarınız çok normal bir süreç 😊 ben de ilk muayenede 6+5 olmasına rağmen kalp atışı duyamadım. Kan ve idrar tahlili verdim sonrasında idrar tahlilini 2 kez daha tekrarladım çünkü değerler birbirini tutmuyordu falan.
Doktorunuzun tavrıyla ilgili bir sıkıntınız yoksa istenilen her testi falan kafanıza takmayın

Medstar topçular hastanesi dr gülcan türkeli tavsiyemdir 👍

Back