- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.741
- 30
Merhaba tekrardan 10 haftalık gebeligimin içindeyim riskli bir gebelik. İnsülin direncim yüksek kilom fazla tiroit hormonum çok yüksek, d vitaminim düşük magnezyum potasyum eksikligim var demirde sıkıntı var anlıyacagınız bir çok vitamin degerlerimde sıkıntı var. Doktor sıkıntısı çekiyorum yaşadıgım şehir nedeniyle sonunda bir doktor ayarladım fakat temmuzun 6sında randevum ikinci gebeligim ilk gebeligimdede potasyum magnezyum eksikti takviye aldım fakat son aya kadar sıkıntım olmamıştı. Bunda ise yemek yiyemiyorum sürekli kusmasam bile bulantı migdede hazımsızlık şişkinlik var, yanı sıra her gün bitmeyen baş agrısı şiddetli kasık agrıları ve bel agrıları çekiyorum. Bugün biraz daha fazla agrılarım var ilaç içemiyorum, agrı kesici flan dayanılmaz bir hal aldı benim gibi bu durumu yaşıyanlar var mı aceba. Bebek büyüyor diyorum ama kasıklarım böbreklerim belim ve migdem öyle agrıyor ki resmen çin işkencesi çekiyorum her Allahın günü nasıl olacak bilmiyorum sizler nasıl baş ediyorsunuz birde bu haftalarda normal mi aceba şiddetli agrı bilemiyorum o yüzden sormak istedim birde dayanılmaz ayak yanması tüm vücudum sanki alev alıyor soguk suyla yatıp soguk suyla kalkcam. Nerdeyse hiç birşey fayda etmiyor ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor resmen