H Hayirligunler678 Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2024 996 300 23 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Hayirligunler678 #1 Adetime 4 gün varken kan testi verdim negatif çıktı. Doktor biraz erken verdin dedi. Pozitife dönebilme şansı var mı yada böyle öğrenen var mı
Adetime 4 gün varken kan testi verdim negatif çıktı. Doktor biraz erken verdin dedi. Pozitife dönebilme şansı var mı yada böyle öğrenen var mı
morleylakkk Herşey eskiden mi güzeldi?🍂 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Aralık 2023 111 129 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Hayirligunler678 #2 Hayirligunler678 .!.: Adetime 4 gün varken kan testi verdim negatif çıktı. Doktor biraz erken verdin dedi. Pozitife dönebilme şansı var mı yada böyle öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... Sizin geç döllenme olabilir bat tarihinden sonra tekrarlayın. Herkesin vücudu farklıdır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayirligunler678 .!.: Adetime 4 gün varken kan testi verdim negatif çıktı. Doktor biraz erken verdin dedi. Pozitife dönebilme şansı var mı yada böyle öğrenen var mı Genişletmek için tıkla... Sizin geç döllenme olabilir bat tarihinden sonra tekrarlayın. Herkesin vücudu farklıdır. Hakkınızda hayırlısı olsun.