Merhaba. Fikirlerinize ihtiyacim var

Nisanlim otelin restoran bolumunde calisiyor. Bugun konusuyorduk bana dediki restorana kari koca geldiler yildonumlerini kutluyorlardi icki falan ictiler dedi. Bizde evlendikden sora boyle yapariz dedi. Oyle sohbet ediyorduk. Bende kiz guzelmiydi dedim kotu niyetimnen degil oyle merakdan sordum. Oda bana dar elbise giymisdi zarif bi kizdi dedi, kendine iyi bakiyor dedi. Nisanlim hep banada senin boyle kalmani istiyorum kilo alma vucudun boyle kalsin diyordu. Sende evlendikden sora kendine hep dikkat edersin diye dusundum dedi. O kizi boyle ovunce bana cok dokundu. Kizi neden bana ovuyosun dedim. Oda bana kotu niyetim yoktu olsa soylemezdim dedi. Sen sordun bende soyledim dedi. Sorada uste cikmaya basladi sana soyleyende kabahat sen hep kotu anliyosun dedi. Zaten otele giriyordu orda calisanlara telefon kullanmaya izin vermedikleri icin bana bu meseleyi konusuruz otele giriyorum opdum falan dedi. Bende duramadim sonda ona mesaj atdim eger beni birisiyle kiyasliyacaksan devam etmeyelim seviyorum diyosun ama seven insan sevgilisine baska kizi ovmez falan dedim. Zaten mesaj ulasmadi isden cikinca okuyacak. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi merak ediyorum siz olsaniz ne dusunurdunuz zorunuza gidermiydi. Hakikatende kotu niyeti olmadigi icinmi soyledi sizce?
Hem kiz guzel miydi diye sor hem guzel deyince agla. Yas kac?

Hem kiz guzel miydi diye sor hem guzel deyince agla. Yas kac?
Agladigim falan yok. Mesaji dikkatli okursaniz kiza guzel demedi sanki kiyaslama yapdi boyle yapmasini sorun ettim. Burdaki bazi uyelerin bu kadar sert tepki vermesine anlam veremiyorum. Zaten ben soru sordum yanlis mi anladim abartdim mi diye daha olumlu cevaplar verilebilir. Hepimizin hayatinda dogrular yanlislar sorunlar olabilir. Onyargili davranip kucultmeye gerek yok. Burada tek konu acam ben degilim. Sizlerde konu aciyorsunuz sorunlarinizi anlatiyorsunuz

Merhaba arkadaslar. Nisanlimla sorunu cozduk. Yanlis soyledigini anlamis, ozur diledi. Ama kotu anlamda soylemedigini dedi. Zaten o masanin cok yakininda olmus 3 saat boyunca. Bende su aralar stresli oldugum icin cok ustune gitmisdim. Zaten o benim sozlerime kusmemis. Kusen taraf hep ben oluyorum napim karakterim boyle:110:

bu da dert mi telefonu açınca aşkım tatlım der unutursun. keşke tek derdin bu olksa :)

Öncelikle kız güzel mi diye sormanız saçma ama sevgilinizin de bu sorudan gaza gelip kızı öve öve bitirememesi ayrı bir saçmalık
Bildiğin kızı santim santim incelemiş yani

X