Merhaba. Fikirlerinize ihtiyacim var

Kizi sormamim nisanlimla bir ilgisi yok. Zaten evliler yani boyle sevgileri olmemis dedi bir anlik sordum. Zaten nisanlim beni hep oven biri guzelsin zarifsin yani ozguvenimin kirilacagi bir sey yok. Kendimi de guzel buluyorum. Hep kendi bana guzelsim seviyorum falan der ben hic sormam mesela. Siz konumu tam anlamamissiniz benim derdim kizin guzelliyi degil onun vucudunu bana ovmesi ustelik kizda evli yani evli birine bakipta bana ovmesini dogru bulmadim
Valla onu bunu bilmem, övdüğüne göre o zaman seni pek beğenmiyor yani kendine dikkat edersin falan demesi. Sana inceden mesaj verdi belki de. Kız güzel mi diye soruyorsun ve devamında adam içinde olan biteni söylüyor. Evli kadını beğendiği anlamı değil de seni pek beğenmediği anlamı çıkabilir bundan. Özgüven birinin seni sürekli övmesi ile ne kadar alakalı tartışılır, ben sende özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Özgüvenin tamsa neden övmesine bozuldun o zaman? Ayrılmak yerine bu tarz sorular sormayı kessen daha iyi olacak bence.

siz sorarken kötü niyetli olmuyor meraktan sormuş oluyorsunuz,
adam zarifti değince vay sen nasıl dersin pis sapık kadınlara mı bakıyorsun beni mi kıyaslıyorsun !

adam neden kötü niyetli oldu ?

siz sorarken kötü niyetli olmuyor meraktan sormuş oluyorsunuz,
adam zarifti değince vay sen nasıl dersin pis sapık kadınlara mı bakıyorsun beni mi kıyaslıyorsun !

adam neden kötü niyetli oldu ?
hayir tabi ona oyle bir cevap vermedim. Bende onu soyluyorum iste benmi yanlis anladim diye.

Ben ona sadece guzelmiydi diye sordum. Ama o bana evet kendine iyi bakan bi kiza benziyor dar elbise giymisdi hic bir ayibi yoktu falan sanki gozume sokuyormus gibi cevap verdi
gözle gördüğünü anlatmış size (elbise,fiziki olarak)gönülden gördüğünü degil. sormuşsunuz anlatmış . alınmayın triplenmeyin

Valla onu bunu bilmem, övdüğüne göre o zaman seni pek beğenmiyor yani kendine dikkat edersin falan demesi. Sana inceden mesaj verdi belki de. Kız güzel mi diye soruyorsun ve devamında adam içinde olan biteni söylüyor. Evli kadını beğendiği anlamı değil de seni pek beğenmediği anlamı çıkabilir bundan. Özgüven birinin seni sürekli övmesi ile ne kadar alakalı tartışılır, ben sende özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Özgüvenin tamsa neden övmesine bozuldun o zaman? Ayrılmak yerine bu tarz sorular sormayı kessen daha iyi olacak bence.
Aramizda ilk defadir boyle bir konu yasaniyor. Normalde kiskanc degilimdir oyle yolda yururken kime baktin neden baktin diyen kizlardan da degilim. Ben vucudunu ovmesine bozuldum. Yani buna gerek yoktu.

Bence o mesajı o görmeden git sil :) biraz rahat olun yahu...

Adamlara boyle davranıyorsunuz azicik ozguvenli normal olun kadinlar dirdirci demesinler

Nisanlim otelin restoran bolumunde calisiyor. Bugun konusuyorduk bana dediki restorana kari koca geldiler yildonumlerini kutluyorlardi icki falan ictiler dedi. Bizde evlendikden sora boyle yapariz dedi. Oyle sohbet ediyorduk. Bende kiz guzelmiydi dedim kotu niyetimnen degil oyle merakdan sordum. Oda bana dar elbise giymisdi zarif bi kizdi dedi, kendine iyi bakiyor dedi. Nisanlim hep banada senin boyle kalmani istiyorum kilo alma vucudun boyle kalsin diyordu. Sende evlendikden sora kendine hep dikkat edersin diye dusundum dedi. O kizi boyle ovunce bana cok dokundu. Kizi neden bana ovuyosun dedim. Oda bana kotu niyetim yoktu olsa soylemezdim dedi. Sen sordun bende soyledim dedi. Sorada uste cikmaya basladi sana soyleyende kabahat sen hep kotu anliyosun dedi. Zaten otele giriyordu orda calisanlara telefon kullanmaya izin vermedikleri icin bana bu meseleyi konusuruz otele giriyorum opdum falan dedi. Bende duramadim sonda ona mesaj atdim eger beni birisiyle kiyasliyacaksan devam etmeyelim seviyorum diyosun ama seven insan sevgilisine baska kizi ovmez falan dedim. Zaten mesaj ulasmadi isden cikinca okuyacak. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi merak ediyorum siz olsaniz ne dusunurdunuz zorunuza gidermiydi. Hakikatende kotu niyeti olmadigi icinmi soyledi sizce?
Hay masallah ne guzel konular aciliyor burda.. kendin sormussun sevgilinde hos zarif bi kadindi demis.. Bu yuzden kavga etmenizi anlayamadim. Kadinin surasi boyleydi falan dese incelese tamam diyecem de oyle bisey de yok.

Yaptigi hata.
Ama senin yaptiginda hatayi baslatan hata.
Ilk hata sende basliyor.

Acık olacagım acaip sinir olurum senin gibi tiplere. Hem sorup sonrada neden anlatıyorsun diyenlere tek cevabım hadi byss sen sor kendin cevaplarsın olurdu :KK67: dalgamı geçiyorsun
Senin gibi tiplere derken. Benim nasil biri oldugumu nerden bileceksiniz. Kelimelerinize dikkat edin.

Senin gibi tiplere derken. Benim nasil biri oldugumu nerden bileceksiniz. Kelimelerinize dikkat edin.
Hem sorup sonra neden anlatıyorsun diyen tiplere diye belirttim zaten mesajımda. Nasıl biri oldugunu merak etmiyorum ben su anlattığın olaya Yaptım yorumumu.

Hay masallah ne guzel konular aciliyor burda.. kendin sormussun sevgilinde hos zarif bi kadindi demis.. Bu yuzden kavga etmenizi anlayamadim. Kadinin surasi boyleydi falan dese incelese tamam diyecem de oyle bisey de yok.
Iste oyle dedi. Ben burada tam soylemedim. Dar elbise giyinmisti vucudu guzeldi gobeyi de yoktu dedi. Hatta bende sakadan bende sana baska erkekleri ovucem dedi zaten yapmistin dedi. Galiba hala o konuyu unutmadigi icin simdi oda bana boyle soyledi.

Hem sorup sonra neden anlatıyorsun diyen tiplere diye belirttim zaten mesajımda. Nasıl biri oldugunu merak etmiyorum ben su anlattığın olaya Yaptım yorumumu.
Ben neden anlatiyorsun demedim vucudunu ovmene gerek yoktu dedim. Onyargiya bayiliyorsunuz. Sizin sevgiliniz yada nisanliniz boyle soylese gulup gece bilecekmisiniz acaba

Kendin sormussun yine kendin sinirlenmissin.
Madem sinirleneceksin ozaman gereksiz sorular sorma ...

Ben neden anlatiyorsun demedim vucudunu ovmene gerek yoktu dedim. Onyargiya bayiliyorsunuz. Sizin sevgiliniz yada nisanliniz boyle soylese gulup gece bilecekmisiniz acaba
Evet tabiki gülüp geciyorum, ben sorduysam ve cevabı aynen bu sekilde olursa gülüp geçerim ki daha gecenlerde Yaşadığım bi durum bu.

Nisanlim otelin restoran bolumunde calisiyor. Bugun konusuyorduk bana dediki restorana kari koca geldiler yildonumlerini kutluyorlardi icki falan ictiler dedi. Bizde evlendikden sora boyle yapariz dedi. Oyle sohbet ediyorduk. Bende kiz guzelmiydi dedim kotu niyetimnen degil oyle merakdan sordum. Oda bana dar elbise giymisdi zarif bi kizdi dedi, kendine iyi bakiyor dedi. Nisanlim hep banada senin boyle kalmani istiyorum kilo alma vucudun boyle kalsin diyordu. Sende evlendikden sora kendine hep dikkat edersin diye dusundum dedi. O kizi boyle ovunce bana cok dokundu. Kizi neden bana ovuyosun dedim. Oda bana kotu niyetim yoktu olsa soylemezdim dedi. Sen sordun bende soyledim dedi. Sorada uste cikmaya basladi sana soyleyende kabahat sen hep kotu anliyosun dedi. Zaten otele giriyordu orda calisanlara telefon kullanmaya izin vermedikleri icin bana bu meseleyi konusuruz otele giriyorum opdum falan dedi. Bende duramadim sonda ona mesaj atdim eger beni birisiyle kiyasliyacaksan devam etmeyelim seviyorum diyosun ama seven insan sevgilisine baska kizi ovmez falan dedim. Zaten mesaj ulasmadi isden cikinca okuyacak. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi merak ediyorum siz olsaniz ne dusunurdunuz zorunuza gidermiydi. Hakikatende kotu niyeti olmadigi icinmi soyledi sizce?
kız güzelmiydi diye soran sizsiniz. madem cevaplar rahatsız ediyor neden soruyorsunuz

nışanlının sana hep oyle kal zayıf ol bakımlı ol demesı ne kadar kaba ve çirkin....ne yanı bebegın olunca olurda kılo alırsan normal olarak bakımsızlaşırsan nolacak baskasınımı bulacak? neden bu cumlelere ızın verıyorsun?? boyle dıye dıye sende şüphe uyandırmış ne kendıne ne ona guvenıyorsunkı kız guzelmı dıye soruyorsun....nışanlını hıç tutmadım ben olsam sırf bu cumlelerden oturu bu adamla evlenmezdım.....hadsız

X