• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Fikirlerinize ihtiyacım var ..

19Subat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
70
0
16
Ankara
Arkadaşlar selam ..
Fotoğrafçılıga ilgi duyuyorum fotoğraf çekmek beni heyecanlandırıyor ve bu işin eğitimini almak istiyorum ve bunu meslek edinmek .. Kursları araştırdım .. iki ayrı fotomakinası almak yerine şimdilik orta çaplı profesyonel makina almak .. conan mı nicon mu dediğim bir çok kişiden conan markasını aldım .. sanırım conanda karar kıldım .. ama modelde takıldım .. en fazla 4 bin tllik olmalı .. sizden istediğim ankarada önereceginiz öncelikli ücretsiz kurslar varmıdır .. ve önerebileceginiz model .. Teşekkür ederim

Arkadaşlar selam ..
Fotoğrafçılıga ilgi duyuyorum fotoğraf çekmek beni heyecanlandırıyor ve bu işin eğitimini almak istiyorum ve bunu meslek edinmek .. Kursları araştırdım .. iki ayrı fotomakinası almak yerine şimdilik orta çaplı profesyonel makina almak .. conan mı nicon mu dediğim bir çok kişiden conan markasını aldım .. sanırım conanda karar kıldım .. ama modelde takıldım .. en fazla 4 bin tllik olmalı .. sizden istediğim ankarada önereceginiz öncelikli ücretsiz kurslar varmıdır .. ve önerebileceginiz model .. Teşekkür ederim

Selam :) fotoğraf çekmeyi bende çok seviyorum. :16:

öncelikle canon ve nikon demek istedin sanırım ;) 4000tl çok iyi bir bütçe canon 7D alırsın süper bir makinedir... ama objektifleri ona göre de pahallıdır.. yada canon daha düşük modelini alır objektiflere daha çok para ayırabilirsin :34:

[ı]selam :) fotoğraf çekmeyi bende çok seviyorum. :16:

öncelikle canon ve nikon demek istedin sanırım ;) 4000tl çok iyi bir bütçe canon 7d alırsın süper bir makinedir... Ama objektifleri ona göre de pahallıdır.. Yada canon daha düşük modelini alır objektiflere daha çok para ayırabilirsin :34:
[/ı]

sanırım dediğiniz eos 18 mp değil mi bir yerden baktım 5500 tl fiyatı

sanırım dediğiniz eos 18 mp değil mi bir yerden baktım 5500 tl fiyatı

Kaç farklı objektif oluyor acaba ? Bu konuda bilgi verirmisiniz

Daha düşük fiyata da bulursun ama araştırmak lazım. İstanbuldaysan sirkeci de fotoğraf makinesi satan çok yer var.. yada başlangış olarak 550D falan olabilir.

objektif için sen ne tarz foto çekecek ona göre bakarsın..bende 18-55 ve 70-300 var,bana yetiyor.. ama lensiin diyafram değerinin düşük olmasına dikkat et, ben onu atladım 70-300 lenste...

Son düzenleme:
60d cok guzel bir makinadır cok kullandım simdi markII kullanıyorum.ozellıkle 60d ile bırlıkte portreler ıcın butcene uygun f1.4 50mm lens tavsıye ederım.

Back