Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba erken gebelik testime bakar mısınız çizgi var mı? Adete 8 gün var
Adete 8 gün kala yumurtlama üzerinden daha 6 gün geçmiş oluyor yumurta rahme bile ulaşmadı daha hcg salgılanması imkansız bu şartlarda. Adet günü yada 1 gün öncesi yapın testi
Çok hafif bir gölge var siz çıplak gözle daha net görüyorsunuzdur eminim ama 8 gün varmış daha çok erken, biraz daha bekleyip tekrarlamanız en güzeli. Testler de yanıltıcı olabiliyor maalesef. İnşallah bebeğiniz sizinledir.
Çok hafif bir gölge var siz çıplak gözle daha net görüyorsunuzdur eminim ama 8 gün varmış daha çok erken, biraz daha bekleyip tekrarlamanız en güzeli. Testler de yanıltıcı olabiliyor maalesef. İnşallah bebeğiniz sizinledir.
Teşekkür ederim yardımınız için Daha önce 10 haftalık kayıp yaşadım doktorum beta 20 nin üstüne çıktığı an aspirine başlamam gerekiyor dedi o yüzden erken dönemde yakalamaya çalışıyorum eğer varsa
Teşekkür ederim yardımınız için Daha önce 10 haftalık kayıp yaşadım doktorum beta 20 nin üstüne çıktığı an aspirine başlamam gerekiyor dedi o yüzden erken dönemde yakalamaya çalışıyorum eğer varsa
O zaman muhakkak kan ile takip edin ciddi bir problem cunku rabbim bir daha yasatmasin. Ama ben testte de goremedim bisey tekrar sabah ilk idrarla tekrarlayin bence