- 28 Eylül 2024
- 31
- 2
- 20
-
- Konu Sahibi anksiyetikkk
ya bu ondan degil gibi ciddenAnksiyete.
Ah canım o anksiyete neler gibi yapıyor bi bilsen, tamamıyla psikolojik içim rahat etsin diyorsan yine git kardiyolojiye ama kalbin sağlamdır. Bu anksiyete bence öyle yaniya bu ondan degil gibi cidden
Merhaba daha once bakildi ama ritim bozuklugu cikmadiRitim bozukluğu olabilir bi doktora görünün bence geçmiş olsun
Evet anksiyete ataklarinda da oluyor ama bu cok daha siddetli o yuzden anksiyete degl gibi geldi ve saniyelik suruyor neredeyse anksieyete olsa dusundukcte artmaz mi bu geciyo bir daha ne zmn gelirseAh canım o anksiyete neler gibi yapıyor bi bilsen, tamamıyla psikolojik içim rahat etsin diyorsan yine git kardiyolojiye ama kalbin sağlamdır. Bu anksiyete bence öyle yani
Yine bi kardiyologa gözük ama bence anksiyete. Benim kalbimi bir kez de iki kere vurduruyordu sanki bütün içim yukarı çıkıyo gibiydiEvet anksiyete ataklarinda da oluyor ama bu cok daha siddetli o yuzden anksiyete degl gibi geldi ve saniyelik suruyor neredeyse anksieyete olsa dusundukcte artmaz mi bu geciyo bir daha ne zmn gelirse
Bende de o varYine bi kardiyologa gözük ama bence anksiyete. Benim kalbimi bir kez de iki kere vurduruyordu sanki bütün içim yukarı çıkıyo gibiydi
Şuan da da fena haldeyim hattaBende de o var
Ama benim genelde mide gazindan oluyordu eger ritim bozukluğu degilse tabiŞuan da da fena haldeyim hatta
Mide de yapıyor yaAma benim genelde mide gazindan oluyordu eger ritim bozukluğu degilse tabi