Merhaba daha once bunu yasayan oldu mu?

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
206
43
28
28
merhabalar tam yumurtlama gunumde esimle korunmasiz iliski yasadim aradan 3 gun gectikten sonra sabahtan basladi tum gun ve tum gece devam eden sadece sol kasikta olan siddetli agrim oldu ama ertesi gun agri gecti adetime 9 gun var hamilelik dusundurur mu bilemedim daha onceden boyle bir tecrubesi olan varsa paylasabilir mi

Ilk defa korunmasiz iliskiye girdiyseniz normal diye dusunuyorm benimde ole oluyor

Çok erken daha , yumurtlama gününüz olduğu için ağrı yaşamış olabilirsiniz. Adetin geçmesini bekleyin kafanıza çok takmamaya çalışın.

Çok erken daha , yumurtlama gününüz olduğu için ağrı yaşamış olabilirsiniz. Adetin geçmesini bekleyin kafanıza çok takmamaya çalışın.
Tesekkur ederim devamli kullandigim bi ilac var o anda bi kaza oldu o yuzden tedirginlik yasadim aslinda

Ilk defa korunmasiz iliskiye girdiyseniz normal diye dusunuyorm benimde ole oluyor
Uzun zaman sonra ilk diyebilirim aslinda 9 ay once bi dusuk yaptim. Da bebegin hangi asamasiydi ne zaman yasadim o agrilari hatirlayamiyorum tam olarak sanki bi agri olmustu

Uzun zaman sonra ilk diyebilirim aslinda 9 ay once bi dusuk yaptim. Da bebegin hangi asamasiydi ne zaman yasadim o agrilari hatirlayamiyorum tam olarak sanki bi agri olmustu
Gulum bak korunmayi birakinca belki ilk iliskide hamile kalabilirsin kalirsan sanslilardansin ama ilk iliskide egerki korunmayi biraktign ilk iliskide agri olursa o yurmurtaliklarindr soka girdiler ben ole dusunuyorm bendede oldu cnku sonra o ay ya erken adet olursn yada gec yani 5 6 gun erken olabilursn yada 5 7 gun gec ve diger ayda ayni sekilde iliskiye girersen yine bole ya gec yada erken bilki yumurtaliklarn hazirlaniyor sonra 3. Ay tekrar iliskiye gir kesin olacaktr benim iki hamileligmde bole oldu cnku

Iste bende oyle dusundum aslinda da hani tutunma vs falan mi oluyo dedim biraz tedirgin oldum
Hayir canim ne tutunması? Spermlerin yumurtaya yolculuğu bile neredeyse 24 saat sürer. Döllenme bölünme bir sürü adım var. Gebelik nasil oluşur animasyonlari var youtubeda. Izleyin lütfen. Yerleşme adete 1 2 gün kala olur.

Iyi canim oyleyse kendimi sıkmayayim hic bekledigim bisey degil cunku normalde dikkat de ederim de iste bu defa boyle oldu

Bir gun niyetine girersem denerim canim tesekkur ederim ben istemiyorum ilac kullaniyorum cunku de bu bir kaza oldu bende hemen tedirgin oldum

Benimde geçen ay sürekli sol kasığımdan ağrı oluyordu bacağıma kadar vuran acaba hamilemiyim diye çok düşündüm ama olmadı adet oldum zaten adetle hamilelik belirtileri aynı belirti çok erken gebelik varsa bile rahme düşmemiştir daha benimde 8 gün kaldı adete aynı günlerimiz

Hamilelik aslinda adete 7 hafta kala oluyorda beta yukselmiyor o hormon

Tamamdir gayet rahatim artik sakince adetimin gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…