• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba. Çok zor durumdayım, yardım eder misiniz?

siyahkordonlusaat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
28
0
36
İstanbul
merhaba yeni üyeyim ben:)

kısaca özetlemem gerekirse... adet düzensizliklerim var. bi süre adet olmayınca farlutal(adet söktürücü) kullandım. biteli 8 gün oldu ve ben hala adet olmadım. doktorum 10 gün bekle dedi ama ben kafayı yemek üzereyim. oğlumu kaybettim 3 sene önce. 5 saat yaşayabildi. sonrada bir düşük yaptım..
yarın idrarda gebelik testi yapıcam ama nolur bana bir akıl verinn :(

-test negatif çıkarsa bu seferde geç yumurtlama mı oldu acaba diye kendi kendimi yiyip durucam. of..
hiç bi belirtide yok. göğüslerim normal, bel ağrısı falan çok az var.

kızlar bide akıntım çok fazla. sarı ve katı kıvamda geliyo. bu hamilelik belirtisi olabilir mi???????

Son düzenleme:
9 ekim..
ya yumurtlama geç olduysa ve çıkmazsa tesste? bilmiyorum ne yapacağımı. medine de yaşıyorum, ha deyince gidip kan testi de yaptıramıyorum ki.
o kadar çok istiyorum ki hamile olmayı, kafayı bununla bozdumm

9 ekımse gecmıs adet tarıhınnız ustune bıde soktrcu kullanmıssınz umutlandrmak ıstemm ama sanırsam hamıssınz cunku ben de soktrcu kullandm adet oldm btnce ıns bebegınız gobusunuzdedır:49::49::49::49:

gecen ay bende sokturucu kullandm ve adet oldum ılac btnce ustlek sızın gununuz bıle gecms tez zamanda kan testı yaptrn benımde adeyıme 10 gun var ama bıraz once leke geldı ıns yerlesme lekesıdr sızde ıns hamıssınızdr

hayır denemedik çünkü 2 kere hamile kaldım. doğal yollarla olsun istiyor eşim.

sana da allah hayırlısıyla versin tez zamanda yüzünü güldürsün... benim kadar bekletmesin:)

2 defa olduysa rabbım ıns mutlaka bı gun verr en azından bı umudun var cnm meryem suresını de okumanı tafsıye edrm

merhaba yeni üyeyim ben:)

kısaca özetlemem gerekirse... adet düzensizliklerim var. bi süre adet olmayınca farlutal(adet söktürücü) kullandım. biteli 8 gün oldu ve ben hala adet olmadım. doktorum 10 gün bekle dedi ama ben kafayı yemek üzereyim. oğlumu kaybettim 3 sene önce. 5 saat yaşayabildi. sonrada bir düşük yaptım..
yarın idrarda gebelik testi yapıcam ama nolur bana bir akıl verinn :(

bazen böyle olabiliyor ilaçla bile bir süre sökülmüyo ama işallah allah istediğini verirde bebişiniz olur ikinizinde

ben bundan sonra bebek istemiyorum allah sizlere versin bence sarı akıntı adet belirtisi ama canını sıkma onunda bir zamanı var bi gün oda olacak en kısa zaman olur işallah alırsın bebişini kucağına

bende bırkez öyle oldum adet söktürücüde getırmemıstı dr ultrasona fln soktu kıstmı var dıye sonra adet olmustum brı kan testı yaptırıp bırde ultrasona gır ıstersen

yurtdısında flnmısın dra gıdemeıyosun orda hemen almıyalrmısya ıdrar testı yap ozamn bırde böyle stres yaptıkca ııce gecıkır

Back