merhaba canlarım lütfen akıl verin.. benzer durumu yaşayanlar varmı.. çok mutsuzum

pekicanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
93
2
dört yıllık bir ilişkim bitmek üzere..
yada ben öyle sanıyorum
3 aydır ayrıyız arada görüşüp barıştığımız oldu ama bir türlü dikiş tutturamadık

3 yıl boyunca herşey harikaydı.
iyisiyle, kötüsüyle güzeldi.
son bir yıldır şiddetli tartışmalarımız ve uzun ayrılıklarımız oldu..
erkek arkadaşım beni çok seven, çok kıskanan ve ilgilenen biridir

son üç aydır aramız açıldı
kafam çok karışık diyor
evlilik konusunu çok kafasına takıyor
borcu var ailesi yardımcı olmuyor
birde para tutamama gibi bir huyu var..
Ama beni sevdiğini her zaman hissettim.

2,3 gün önce ben sana layık deilim
kendime bile bakamıyorum, sana nasıl bakayım dedi
karanlıkta sürükleniyorum senide çekmek istemiyorum dedi
ertesi günü aradı beni çok sevdiğini söyledi..
buluştuk gene tartıştık
çok yalnızım çok mutsuzum hali perişandı dayanamadım ağladım

seni çok seviyorum diyor
içinden çıkamıyor birşeylerin
eskisi gibi deil.

kızlar benden vazmı geçiyor.
acaba bendensoğudumu?
bende sıkıldımı?
bunalıma mı girdi?
bazen beni sevdiğini hissedioyorum
bazende sevse böyle uzaklaşırmıydı diyorum?

kafam çok karışık?
herşey düzelirmi?
yoksa bizi hazin sonmu bekliyor?
hala seviyor mu?
bu ayrılık ne kadar sürer?
ne yapmalıyım
benden vazgeçmiş olabilirmi..
eskisi gibi arayıp sormuyor?

bazen çok özlüyor dayanamıyor arıyor
ne yapacağımı bilmiyorum..

yılbaşından önce benden resti çektim kendine gel dedim
artık bitti dedim
işyerime geldi.
barıştık sonra yine sonuç aynı?
anlamıyorum bunalımda mı?

sonumuz ne olacak?

bence senden sıkıldığı felan yok sadece ilişkiniz ciddiye bindikçe kendini çekmiş, bir erkek için hiçte kolay bir durum değil sevdiği kadına birşeyler vaad edememek.. eminimki oda ister seni mutlu etmeyi ve karşında sapasağlam durmayı bu durumda bence senin ona herzamankinden daha fazla destek çıkıp yapıcı olmaya çalışman gerekiyor sabırlı ve anlayışlı ol.. az uz değil 4 sene herşeyi yıkmak kolay zor olan yapıcı olmaktır.. ona sürüklendiği bir karanlık olmadığını herşeyin müşterek olduğunu açıklamaya çalış herzaman her koşulda onun yanında olabileceğini göster sevgi saygının önemine vurgula ve maddiyatı beraberde kurabileceğini anlat.. umarım herşey düzelir ve hayal ettiğin huzur ve mutluluğa kavuşursun.. tabi yıllarca düzelmesini de bekleme çünkü o zaman resmen seni oyalıyor demektir her insanın zamana ihtiyacı var ama tabiki karşısındakini enayi yerine koymadığı sürece

Canım bizde çok zor zamanlar geçirdik insan düşündükçe yollar çıkmaza giriyor evlilik kolay değil yaş ilerledikçe sorumluluklar artıyor hele birde maddiyat.Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın bunların içerisinde daralmış.Öyle olmasıda normal zaten ama bir birinize destek olmalısınız.Sende onun yanında olmalısın.Borçlar bir şekilde çalışılıp ödenir birbirinize sevginizi saygınızı kaybetmeyin ona zor günlerinde destek ol aranızı soğutmayın hatta eskisinden daha sıcak davran onu ne olursa olsun bırakmayacağını vs anlat..

Canlarım teşekkür ederim
İlişkim bir yıldır sarsıntıda
bir ara benim için hiç bir şey yapmıyorsun felan filan demişti.
yani genelde çabalayan kendisidir..o manada söylüyor

Arada böyle laf vurdururdu
ama onu sevdiğim anlatmaya çalıştım anlattımda..
geçen gece şarkı dinletmiştim
Senin sevgine nasıl layık olucam bilmiyorum
hakkını nasıl ödücem bilmiyorum ama seni çok seviyorum diye yazmış..

ama geleceğe dair umutsuzz
ilk başlarda destek olmaya çalıştım
herşey düzelir dedim
herşey zamanla hallolur dedim. yanındayım dedim.
ama atlatamıyor

sonuç olarak bu gün aradı.
sabah konuşmadı..
şarkı felan sesi geliyordu uzaktan..
iki sefer aradı kapattım.
konuşmuyor.
adam gibide şarkı dinletmiyorr

bende amacın ne diye mesaj çektim cevap yok
beni arasa deseki herşey eskisi gibi olsun gel barışalım şöyle böyle dese
herşeyin eskisi gibi olacağını biliyor..

ilişkimize dair umudunu kaybetmiş gibi duruyor.
ama bensizde yapamıyor..
oyalanmak bekletmek felan onun tarzı değil
sevmese işine gelmese çeker gider öyle şeylerle uğraşmaz diye düşünüyorum
yada alışkanlıktanmı yapıyor

peki beni seviyorsa neden ikimizede acı çektiriyor
elim kolum bağlı inanın.. beklemekten başka yapabileceğim hiç bir şey yok

Son düzenleme:
yaşlarınız kaç bilmiyorum ama sanırım evlilik korkusu baş göstermiş erkek arkadaşında. 4 yıllık bir ilişki oldukça uzun sayılır. hemen kopar at diyemem ama sadece sevgiyle de kurtulmuyor ilişkiler. derdi neymiş açık açık sor. sadece maddi imkansızlık mı yani? insanlar asgari ücretle düğün yapıyor yuva kuruyor bir şekilde. bir erkeğin sevdiği kadını almasına para engel değil günümüzde. maddiyat sadece bahane olabilir. ben sevgilini samimi bulmadım. neyi ne kadar tükettiğinizi bilemem tabi ama ilişkide bir şeyler kırılmış belli. bak sana şu kadarını söyleyeyim, inan kimse için değmiyor. asla. ben de geçmişte biri için çok üzüldüm ve bana kalan bozulan sağlığım ve mutsuzluk oldu. bana bunlar kaldı. niye? çünkü direttim. ayrılamadım bırakamadım. hep biriktirdim biriktirdim hep öteledim, geçer düzelir, biraz daha şans vereyim onu seviyorum iyi olacak herşey vs vs vs. hepsi boş laf! geçmiyor da düzelmiyor da. bir şey bozulmaya başladı mı birdaha geriye dönüş olmuyor. sen bozulan bir domatesi al bakalım günlerce uğraşsan o domates baştaki haline döner mi? her gün biraz daha çürür. bozulan ilişkiller de böyle. mutsuz olduğunu hissetmeye başladığın andan sonrası iyiye gitmez. giderek o mutsuzluk artar sonra kronikleşir. düşün konuş ve sonra yolunu çiz.

bilmiyorum haklıda olabilirsin

dedim ya kafam o kadar karışık, o kadar karışık ki anlatamam..

ben onu samimi buluyorum bunda sorun yok

ama sadece anlayamıyorum
soğudumu
kendinimi toplamaya çalışıyor

bittimi bitecekmi
inanın anlamıyorum
ne yapacağımıda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…