merhaba bir şey danışmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

travmatikbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
12
16
Merhaba ben ön sevişmede zevk alamıyorum yani öpüşmek göğüslerimin ellenmesi emilmesi bana bir zevk vermiyor daha önce cinsel birlikteliğim olmadı bu durum normal mi? Kendim göğüslerime dokunurken de bir şey hissetmiyorum mastürbasyon yaparken falan. Erkek arkadaşım sorun ondan kaynaklı sanıp üzülmesin diye zevk alıyor gibi davranıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. ıslanıyorum ama his yok zevk almamı sağlamak için ne yapacağımı da bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kendı zevk noktalarınızı bulun. Herkew gogsunun ellenmesınden opulmesınden hoslanacak dıye bı kural yok.

illa göğüsunuzden zevk alınacak diye kural yok önce vücudunuzu tanıyın hangi noktada zevk aldığınızın farkına varıp öyle yönlendirin partenerinizi

Mesela ben meger göğsüm emilince zevke geliyormusum onun dışında hic bsy beni zevke getirmiyor sevismeye baslamadan göğüslerimin mutlaka emilmesi lazım bunu biz keşfettik. Sende oranı burani yalat ellet illaki biyerden alırsın yada erkrk arkadaşın beceriksiz

Daha önce birlikteliğin olmadığı için acemilik yaşıyorsun, muhtemelen odaklanamıyorsun da, deneyerek yaşayarak öğreneceksin, kadınlarda erkek gibi otomatik değil bu durum, zamanla yoluna girecek, deneyerek öğreneceksin

Cinselliği yaşamaya yeni başladıysanız ne olup bittiğini anlamaya çalışmaktan zevk alamamanız çok normal. Kendinizi akışa bırakın. Muhtemelen erkek arkadaşınız da çok tecrübeli değil ki sizi iyi hazırlayamıyor. Yavaş yavaş birbirinizi ve kendi zevk noktalarınızı keşfedeceksiniz. Hiçbirimiz cinselliğe başlar başlamaz çılgın gibi zevk almadık. Ayrıca sorun sadece sizde olmayabilir, belki sevgilinizle ten uyumunuz yoktur.

Zamana ihtiyacin var. Ailenden aldigin eğitim yada fitratin geregi cevrenden ya da kendi kendine olumsuz telkin olmazsa, beyaz atli prensten zevk alirsin.

Bukadar guzel anlatilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…