Ya üzmek istemem ama değer düşüyorsa kimyasal olmuşsun sanırım ama inşallah ben yanılıyorumdurMerhaba ben adet günümde beta HCG yaptırdım 9.36 çıktı Dr göstermedim bugün daha 1 gün geçti ve farklı hastanede yaptırdım 4.99 çıktı adetim 2 gün geçti Dr bana dediği sana gebelik yok diyemem dedi ve makineler farklı çalışıyor en garantisi Pazar günü tekrar baktirman dedi yani gebelik yok diyemem dediğine göre varmıdır kizlar yaşayan varmı benim 1 kızım var 10 yaşında 2 ciyi çok istyrz Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bir keresinde hem kimyalsal hemde 3 aylık kayıp yaşadım ama doktr dedi hamile değilsin diyemem dedim her hastane farklı sonuç verir dedi inşallah uzulmeyizYa üzmek istemem ama değer düşüyorsa kimyasal olmuşsun sanırım ama inşallah ben yanılıyorumdur
İnşallah canım benim inan ben asla karamsar kötü konuşmak istemem tüm samimiyetimle söylüyorum 8 aydır hamile kalmak isteyen biri olarak söylüyorum inşallah Rabbim nasip ederBir keresinde hem kimyalsal hemde 3 aylık kayıp yaşadım ama doktr dedi hamile değilsin diyemem dedim her hastane farklı sonuç verir dedi inşallah uzulmeyiz
İnşallah çok sağ olun Allah razı olsun pazar gecesi tekrar sonucu buraya yazocamİnşallah canım benim inan ben asla karamsar kötü konuşmak istemem tüm samimiyetimle söylüyorum 8 aydır hamile kalmak isteyen biri olarak söylüyorum inşallah Rabbim nasip eder
Güzel haberlerle gel inşallahİnşallah çok sağ olun Allah razı olsun pazar gecesi tekrar sonucu buraya yazocam
Beta kaç çıktı canımMerhaba kizlar bişey soracak size ya ben normalde 28 güne bir adet olurum bu ay klomen kullandım şüpheli ilişki 21 Kasım ve hiç gecikmem olmazdi Dr gittim 21 de sağda iki yum catlamis dedi 12 Kasım'da da gittim solda bir yum catlamisti ve benim 3 günüm geçti yarın 4 gün olacak asla sasmazdi günlerim hep erken olurdum 10 kasımdan beri akıntım hiç kesilmedi hala devam ediyor ama beta negatif çıktı iki gün önce böyle birşey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ya
Adetin 4 gün gecikmiş birazdaha bekle derim bazen erken olduğu için sonuç vermeye bilir. Umarım vardirMerhaba kizlar bişey soracak size ya ben normalde 28 güne bir adet olurum bu ay klomen kullandım şüpheli ilişki 21 Kasım ve hiç gecikmem olmazdi Dr gittim 21 de sağda iki yum catlamis dedi 12 Kasım'da da gittim solda bir yum catlamisti ve benim 3 günüm geçti yarın 4 gün olacak asla sasmazdi günlerim hep erken olurdum 10 kasımdan beri akıntım hiç kesilmedi hala devam ediyor ama beta negatif çıktı iki gün önce böyle birşey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ya
Bugün adetin başladı malasef kimyalsal hayilrisi olsun rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen arkadaşlarıma nasip etsinYa üzmek istemem ama değer düşüyorsa kimyasal olmuşsun sanırım ama inşallah ben yanılıyorumdur
Bugünde olmadım ama öyle bir akıntım varki ilk defa bu kadar bol ve fazlaAdetin 4 gün gecikmiş birazdaha bekle derim bazen erken olduğu için sonuç vermeye bilir. Umarım vardir
Amin canım bence doktora gidip folik asit iste bu şekilde kimyasal geçirme durumun azalırBugün adetin başladı malasef kimyalsal hayilrisi olsun rabbim en kısa zamanda bana ve isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
Öyle yapicam canım.cok sağolAmin canım bence doktora gidip folik asit iste bu şekilde kimyasal geçirme durumun azalır
Rabbim yüzünü güldürsün inşallahÖyle yapicam canım.cok sağol
.amin cümlemizin inşallahRabbim yüzünü güldürsün inşallah
Herkesin eğer gebelik varsa belirtileri başka oluyor bende 4.ncu ayima girmeden akıntılarım olmaya başladı devam ediyor hâlâBugünde olmadım ama öyle bir akıntım varki ilk defa bu kadar bol ve fazla
Test yapıyorum çıkmıyor betada bugün 6 gün oldu hala gelen giden yok anlamadım nir böyle oluyor yaHerkesin eğer gebelik varsa belirtileri başka oluyor bende 4.ncu ayima girmeden akıntılarım olmaya başladı devam ediyor hâlâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?