Ay allahım yine bir patavatsız doktor vakası! Daha çok küçük biraz daha bekle görünür inşallah kesen .. Hemen ne ameliyatı yahu manyak mı bu doktor yabenım sorum ben subatın 1 de ılk adetımı gordukten sonra bıdaha adet gormedım hamıle oldugumu dusunerek 28 subatta tahlıl yaptırdım doktorum hamıle oldugumu soyledı ama kese gozukmedıgınden nekadarlık oldugunu belırtmedı daha sonra 4gun sonra gel dedı tekrar test yaptı ılk teste prolaktın 275 dı ıkıncı teste 1984 cıktı ve doktorum ultrasonda keseyı yıne goremedı sonra bana dıs gebelık olacagını ve acıl amelıyat dedı ben cok korktum baska doktora gttım oda gebelıgın yenı oldugunu suan keseyı gormemın mumkun olmadıgını soyledı ama gebelıgın suan sıkıntı yok dedı ya ılk doktorda kafam takıl kaldı prolaktın anı yukseldıgınde dogrumu dıs gebelık ıhtımalı ama benım tahmınımce suan 3 haftalık bıle degıl
valla ınan moralım cok bozuldu dıger doktor olumlu konustu ama bı oncekı psıkolojımı bozduAy allahım yine bir patavatsız doktor vakası! Daha çok küçük biraz daha bekle görünür inşallah kesen .. Hemen ne ameliyatı yahu manyak mı bu doktor ya
evet soyledım oda eger hcg duserse dıs gebelık rıskı var senınkı yuksek ıkız olma ıhtımalı var dedı daha bır hafta sonr hersey kesınlesır dedı ama yınede merakedıyorum bu yukselme normal mıdaha cok yeni bencede bekle bugun ayin 5 daha acele etme.hayirlisi olsun.birden cok yukselmis diger doktorada tahlil sonucunu soyledinmi
Canım yüksek çıkmaSı ikiz olabilir Yani telaşlanma birdaha da o doktora gitme kötü bişe olsa bile insan hemen ameliyat der mi yani . Biraz bekle sonra o ikinci doktora gitvalla ınan moralım cok bozuldu dıger doktor olumlu konustu ama bı oncekı psıkolojımı bozdu
gıtmıcem asla zaten ınan dun tamam deseydım amelıyat masasında olacaktım cok korktum insallah bır hafta sonra obur doktora gıdıcem umarım hayırlı haber alırım lutfen dua edın sımdıden tesekkur ederımCanım yüksek çıkmaSı ikiz olabilir Yani telaşlanma birdaha da o doktora gitme kötü bişe olsa bile insan hemen ameliyat der mi yani . Biraz bekle sonra o ikinci doktora git
İnşallaah güzeel haberlerle dönersin canım rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah stres yapma kötü düşünmegıtmıcem asla zaten ınan dun tamam deseydım amelıyat masasında olacaktım cok korktum insallah bır hafta sonra obur doktora gıdıcem umarım hayırlı haber alırım lutfen dua edın sımdıden tesekkur ederım
insallah simdiki tek dılegım saglıklıca ılerlemesı ınsallah herkesın hamılelıgı ıstedıgı gıbı gecerevet arkadaslar bugun doktora gıttım kese gorundu sukur rabbıme bes haftalıkmıs ama daha kalbını dınlemek ıcın cok kucuk 10 gun sonra da sukurler olsun rabbıme allahım herkesın yanında olsun ınan doktor var DOKTOR var bırkez daha anladım...
evet arkadaslar bugun doktora gıttım kese gorundu sukur rabbıme bes haftalıkmıs ama daha kalbını dınlemek ıcın cok kucuk 10 gun sonra da sukurler olsun rabbıme allahım herkesın yanında olsun ınan doktor var DOKTOR var bırkez daha anladım...
Çok teşekkür ederim inşallah canım Allah herkesin yavrusunu bağışlasın