Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba! Ben de Özel Tasarım Elbise ve Fantezi İç Giyim Ürünlerimizle Sizlere Geldim.
Kadınların fantezi dünyalarından yola çıkarak hayal edilip tasarlanmış tamamen el emeği ürünlerdir.
Aslen arkadaşım tasarlıyor ve ona destek olmak adına ilk paylaşımlarını ben yapmak istedim.
Umarım beğeni toplar.
ahh kusura bakmayın bilgi vermedim tabi.
kendisi bir internet sitesi kurdu özel modellerle çalışıp bir dünya para harcadı.
ama üst üste birçok ameliyat geçirince hepsi çöktü bitti ilgilenemediği için her şey elinde kaldı.
ben de yardımcı olmaya çalışıyorum kendimce.
bu arada modellerde 3 bayan var hepsi ücretlerini aldılar imzalarını verdiler.
hatta bir tanesi de benim gönüllü model olmuştum :)
Kadınların fantezi dünyalarından yola çıkarak hayal edilip tasarlanmış tamamen el emeği ürünlerdir.
Aslen arkadaşım tasarlıyor ve ona destek olmak adına ilk paylaşımlarını ben yapmak istedim.
Umarım beğeni toplar.
Evet zaten tamamen özel tasarım üzerine çalışıyoruz. Kişi kendi isteğinde hayalindekini anlatıyor arkadaşım çiziyor ve seçilen kumaş ve aksesuarlara göre fiyat aralığı değişiyor.