merhaba.ben 11 aylik evliyim ve hala esimle iliskiye giremedim

umutsuzumkaramsar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
8
1
3
Ankara
Cok zor durumdayim artik kendimi okadar eksik hissediyorum ki..hersey yolundaymis gibi yapmaktan yoruldum..en kotusu artik esiminde sinirleri cok bozuldu her iliski husranla bittigi icin..evliligim bitecek galiba..hic evliymis gibi hissedemedim ki zaten..doktora gittim vajinismus degilsin dedi sadece kizlik zarim biraz kalinmis..biri istersen biraz acalim dedi biriyse hic gerek yok dedi ama denmedigimiz sey kalmadi jeller vaZelon anestol Zeytin yagi..ben bi turlu rahatlayamiyorum is oraya gelince ya itiyorum yada sikiyorum kendimi..ustte de denedim oda olmuyor..basini bile sokturmuyorum daha ordan basliyor canim yanmaya..psikpkojim iyice bozuldu yardom edin lutfen..esimi cokk seviyorum ama ona artik bu haksiZligi yapamam..yoksa bosanmayi teklif edicem cunku cok mutsuzuz bu yuzden..

Son düzenleme:
Canım doktor vajinismus değil demiş sakin olmalısın kızlık zarından kaynaklanıyorsa operasyon seçeneğini değerlendirin bence ama en önemlisi senin bunu gerçekten isteyip kabul etmen, ruhsal olarak rahatladığın zaman herşey senin için daha kolay olacaktır, kremlerinde işe yarayabilmesi için öncelikle iyi bir psikologla görüş eşininde yanında olması gerekiyor tabiki cinsel yaşamın dışındaki hayatında eşinden memnunsan birlikte bunu yenebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…